Zastanawia mnie jedno co do tych konkursów.Czemu zawsze z dużym opóźnieniem ogłaszane są wyniki??? To jest denerwujące.Pytanie co do jednego konkursu: Kiedy będą lub czy już gdzieś WRESZCIE są wyniki konkursu "INTERSTELLAR" ??? Bo gdy wchodzę na film..... to na dole zawsze jest napisane,cytuję: KONKURS ZAKOŃCZONY , ROZSTRZYGNIĘCIE WKRÓTCE. Uprzejmie proszę o odpowiedź

LastGoodAngel

Są już, Duda pierwszy, Bronek drugi, Kukiz na trzecim

Lacrimoso

Umiesz czytać ze zrozumieniem?! Nie o to wcale pytałem!

LastGoodAngel

Jeżeli jest napisane, że konkurs jest nierozstrzygnięty, tzn, że wyników jeszcze nie ma. Ta sama sytuacja ma miejsce z innymi konkursami.

gromcia167

Nigdy bym tego nie wziął pod uwagę gromcia167,dzięki za takie oświecenie! Tylko,że na wyniki trzeba było czekać miesiąc i 3 dni i dziwnym trafem zawsze jak pisze kiedy w jakimś konkursie wreszcie będą wyniki bo te cytuję: "ROZSTRZYGNIĘCIE WKRÓTCE" trwa o wiele więcej niż "WKRÓTCE" to w krótkim odstępie czasu 1-3 dni wyniki od razu są ogłaszane.

LastGoodAngel

Wyniki konkursu są już na stronie: http://www.filmweb.pl/contest/4695
Przepraszamy, że musieliście tyle czekać, ale nagrody dotarły do nas z opóźnieniem.

Wizarrd

Drogi Wizarrdzie! A czy wiadomo coś o konkursie Zbuntowana? Czekam na niego z niecierpliwością od ponad miesiąca, a może jakaś informacja ograniczyłaby moje wciskanie F5 na waszej stronie ;)

gromcia167

Nie było trzeba wspominać o odświeżaniu strony, bo doskonale wiadomo, że to o to chodzi, by ludzie się niecierpliwili i siedzieli na filmwebie, i by była kaska z reklam!

Herushingu

Wiesz, wciskanie F5 mi nie przeszkadza, tylko to taka trochę rozbieżność w regulaminie. Zresztą ktoś tu kiedyś o tym pisał, że w regulaminie był zapis o rozstrzygnięciu chyba w ciągu 7 dni, a tu jest ponad 7 dni. Jestem tylko człowiekiem, bywam niecierpliwa, w szczególności gdy biorę w czymś udział, zresztą pewnie jak każdy ;)

gromcia167

Ok. Ale o to właśnie chodzi. To nie przypadek. Konkursy są rozstrzygane z opóźnieniem, by ludzie się niecierpliwili, a w rezultacie czego przesiadywali na filmwebie, i odświeżają stronę, i żeby kasa leciała z reklam... /me nie wierzy w przypadki.

I podobnie ma się z wieloma innymi niedogodnościami na tym portalu, których celem jest generowanie przychodu. Kiedy nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi kasę. Proste.

Herushingu

Podzielam całkowicie Twoją opinie.Kasa leci i to nie mała. A po pewnym czasie inny pomysł żeby było więcej niecierpliwości co równoznaczne jest z płynięciem $$$$$$

LastGoodAngel

Dokładnie. Ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka. A nieudogodnień jest bez liku, i w sumie przynoszą oczekiwany rezultat.

Herushingu

Mydlenie ludziom oczu: Oto prawdziwa kwintesencja dzisiejszego zarobku.

gromcia167

Wyniki tego konkursu także są już na stronie.