Podobała mi się lepiej stara szata graficzna jak włączało się swój profil. Jak można zmieńcie ją z powrotem. Kto jest także tego zdania?

W_B_

po tych zmianach to ja już nie pamiętam jak wyglądała ;)

W_B_

Ja jestem tego samego zdania. Wyglad komentarzy jest tragiczny i nie moge sie teraz polapac do kogo wlasciwie odpisuje czy piszę. Rownież dlaczego nie ma opcji "wysłane" w wiadomosciach????

soglif3

Nie ma to jak wykopać prawie 10-letni temat w zasadzie już nieaktualny. Ogarnij się chłopie.

GarvinSitho

Ten temat ma więcej lat niż avatar, także śmiem twierdzić, że jego pamięć nawet nie sięga tak dalece wstecz, by się zgadzać lub nie :).

GarvinSitho

Cos jest nie tak bo ja pisze o niedawnej zmianie.Przecież nie mineło 10 lat..Zmiana była niedawno .chyba w tamtym roku jak sie nie mylę...

soglif3

you must be new here :D

diana6echo

no to sobie zobacz od kiedy ja tutaj jestem...wystarczy najechac kursorem na nick i i otwiera sie małe okienko z info o uzytkowniku. I to sie pojawiło własnie dopiero w tej szacie co teraz jest, a mi chodzi o szacie poprzednia gdzie odpowiedzi łaczyły sie kreskami w komentarzach.

W_B_

Ja się już przyzwyczaiłem do nowej. Mi się podoba nowy design. Forum przypomina grono.net co dla mnie jest dużym plusem.

STAMiNA

Witam serdecznie. W starej szacie był przy filmach i serialach podany czas trwania filmu / odcinków. Co do filmów to w zakładce w kinie można to sprawdzić, a w serialach znikła ta informacja. Na stronie głównej powinna być ta informacja. Nie chodzi mi o powrót starej szaty, bo sie do niej przyzwyczaiłem. Chodzi mi o powrót informacji o czasie trwania. Dodatkowo mogła by być opcja z wersjami reżyserskimi i specjanymi, ale to już osobne zakładki. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
STAMiNA

Ale wiesz, że ten człowiek pisał ten post wiele lat temu i dotyczył on zupełnie innej zmiany, a nie obecnej?

Wiem.

STAMiNA

Niezły z Ciebie archeolog :D

W_B_

"Podobała mi się lepiej" nie wiedziałem że dekadę temu na fw istniała populacja brytyjska xd

W_B_

ja.

W_B_

Przecież znaczna większość uważa, że zmiany są na gorsze, ale z jakiegoś powodu administracja to ignoruje. Setki postów, może nawet tysiące na ten temat, ale reakcji szefostwa portalu brak.

per333

Odradzałbym odpowiadanie na temat mówiący o całkiem innej szacie graficznej, patrz na datę posta na który odpowiadasz. Dodatkowo W_B_ już nie loguje się od dłuższego czasu więc raczej ci nie odpowie.

Last_Ronin

O kurcze. Przepraszam bardzo. Nie zwróciłem uwagi na datę. Myślałem, że rzecz dotyczyła ostatnich zmian, raczej dość powszechnie skrytykowanych.