Podobała mi się lepiej stara szata graficzna jak włączało się swój profil. Jak można zmieńcie ją z powrotem. Kto jest także tego zdania?
Ja jestem tego samego zdania. Wyglad komentarzy jest tragiczny i nie moge sie teraz polapac do kogo wlasciwie odpisuje czy piszę. Rownież dlaczego nie ma opcji "wysłane" w wiadomosciach????
Ten temat ma więcej lat niż avatar, także śmiem twierdzić, że jego pamięć nawet nie sięga tak dalece wstecz, by się zgadzać lub nie :).
Cos jest nie tak bo ja pisze o niedawnej zmianie.Przecież nie mineło 10 lat..Zmiana była niedawno .chyba w tamtym roku jak sie nie mylę...
no to sobie zobacz od kiedy ja tutaj jestem...wystarczy najechac kursorem na nick i i otwiera sie małe okienko z info o uzytkowniku. I to sie pojawiło własnie dopiero w tej szacie co teraz jest, a mi chodzi o szacie poprzednia gdzie odpowiedzi łaczyły sie kreskami w komentarzach.
Ja się już przyzwyczaiłem do nowej. Mi się podoba nowy design. Forum przypomina grono.net co dla mnie jest dużym plusem.
Witam serdecznie. W starej szacie był przy filmach i serialach podany czas trwania filmu / odcinków. Co do filmów to w zakładce w kinie można to sprawdzić, a w serialach znikła ta informacja. Na stronie głównej powinna być ta informacja. Nie chodzi mi o powrót starej szaty, bo sie do niej przyzwyczaiłem. Chodzi mi o powrót informacji o czasie trwania. Dodatkowo mogła by być opcja z wersjami reżyserskimi i specjanymi, ale to już osobne zakładki. Pozdrawiam.
Ale wiesz, że ten człowiek pisał ten post wiele lat temu i dotyczył on zupełnie innej zmiany, a nie obecnej?
Przecież znaczna większość uważa, że zmiany są na gorsze, ale z jakiegoś powodu administracja to ignoruje. Setki postów, może nawet tysiące na ten temat, ale reakcji szefostwa portalu brak.
Odradzałbym odpowiadanie na temat mówiący o całkiem innej szacie graficznej, patrz na datę posta na który odpowiadasz. Dodatkowo W_B_ już nie loguje się od dłuższego czasu więc raczej ci nie odpowie.