Zmieniliście avatary w liście znajomych na kółeczka, a nie jak dotąd prostokąty.
ŁAAAAŁ!!! To było coś czego każdy na tym portalu potrzebował. Wcale nie była to np. lista "seriali, które oglądam", tylko kółeczka z avatarów.
Brawo! Super zmiana, jak widać się nie obijacie i ten portal cały czas się rozwija. Brawo, tak trzymać!

Pauleta

Popieram. Mnie np. od razu przestał przeszkadzać brak przewijania listy wytwórni filmowych w kontrybucjach oraz to, że ich lista (oraz festiwali) nie jest uaktualniana. Nawet to, że byłem dziś przez chwilę niejakim Jogurthem*, stało się tylko miłym urozmaiceniem filmwebowej przygody.

Jeśli można, prosiłbym tylko jeszcze, aby lornetkę na przycisku [obserwuj] zamienić na lupę. I może jeszcze link "FWM Magazyn" zmienić na "Magazyn FWM". Wtedy już naprawdę nie będzie się do czego przyczepić.

*) http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/B%C5%82%C4%85d+przekierowywania,25 43265

Pauleta

Mi się podoba - wydrukuję w powiększeniu te kółeczka z awatarami moich znajomych i zrobię z ich facjatek cel dla rzutek (ładna tarcza, nic nie trzeba już wycinać). Dzięki redakcjo, tego mi właśnie było trzeba. Który pierwszy chce lecieć na ścianę?

Grifter

>Dzięki redakcjo, tego mi właśnie było trzeba. Który pierwszy chce lecieć na ścianę?

Najpierw musieliby Cię przyjąć do znajomych. Obawiam się, że po Twojej deklaracji mogą nie być zbyt chętni.

Marac

No naprawdę brawo ta zmiana była ważna jak cholera !! Po co naprawiać naprawdę ważne błędy tego portalu o, które proszą użytkownicy, skoro można się zajmować pierdołami !

buterfly

też fakt

Pauleta

Szkoda, że nikt nie zauważył także innych zmian. Wprowadziliśmy nowe kontrybucje do plakatów, dodaliśmy pewne usprawnienia w kontrybucji "obsady", które ułatwią pracę weryfikatorom. Kółka zostały wrzucone "przy okazji" i są podwaliną pod przyszłe zmiany w profilu użytkownika.

W najbliższych tygodniach możecie spodziewać się kilku nowości :)

Wizarrd

Z kółeczek zrobicie romby?

Grifter

Serduszka! Ja chcę serduszka! Serduszka jeszcze pozytywniej niż kółeczka wpłyną na samopoczucie użytkowników.

Marac

O dokładnie, a samopoczucie użytkowników Filmweb dba jak nikt inny tylko chyba w nie tą stronę co trzeba, bo prędzej znienawidzą ten portal niż pokochają .

Marac

Ja bym jednak wolała ten wcześniejszy kwadrat czy prostokąt bo mojemu avatarowi te kółka łeb ucinają (o nogach nie wspomnę). Albo niech chociaż te kółka lepiej wyskalują. Od przeszło 7 lat nie zmieniałam avatara, a tu takie coś... Uczyniliście mnie kaleką!!!

Grifter

Nie, zostaną kółeczka.

Wizarrd

To chociaż elipsy! Prosimy. Baldzio baldzio... Bez rombów, serduszek ani nawet elips nie da się korzystać z tego portalu!

Wizarrd

To fatalnie. Wyglądają okropnie.

arma

Przez ten kształt, awatary straciły wyrazistość i w dodatku w większości są fatalnie wykadrowane. Chyba nie przez przypadek przyjmuje się dla zdjęć kształt prostokąta.

arma

Przecież my tutaj mówimy jak do ściany myślisz, że oni naszymi problemami się interesuj mają je w głęboki poszanowaniu, bo przecież, po co zawracać sobie głowie ? Prawda Panie Wizzard !

buterfly

To nie są nasze problemy, to jest problem estetyki strony, która powinna stanowić spójną całość, gdzie bierze się pod uwagę efekty zmian. Naprawdę zaczynam się bać kolejnych przeobrażeń profilowych.

Nowy zielony pasek "on line" jest ok. Lepszy od poprzedniego, ale daleko mu do doskonałości.

arma

Oczywiście, w pełni się z tobą zgadzam chodzą mi, że my je zgłaszamy, ale nasi kochani administratorzy strony totalnie mają nas w dupie przykro mi, ale inaczej nie da się tego nazwać !

Wizarrd

Witam. Mam pytanie nie dotyczące tego tematu.Mianowicie czy istnieje jakakolwiek możliwość przejrzenia wszystkich ocenionych filmów danego użytkownika poza dodaniem tej osoby do swoich znajomych?. Pytam ponieważ jeden użytkownik mi napisał, że istnieją jakieś sposoby żeby można było przejrzeć wszystkie oceny u każdego a nie tylko ostatnie 30. Proszę o odpowiedź.

Wizarrd

Witam. Mam pytanie nie dotyczące tego tematu.Mianowicie czy istnieje jakakolwiek możliwość przejrzenia wszystkich ocenionych filmów danego użytkownika poza dodaniem tej osoby do swoich znajomych?. Pytam ponieważ jeden użytkownik mi napisał, że istnieją jakieś sposoby żeby można było przejrzeć wszystkie oceny u każdego a nie tylko ostatnie 30. Proszę o odpowiedź.

Wizarrd

Wizarrd

Oby tylko te wasze nowości nie spowodowały innych problemów ;) .

buterfly

Staramy się jak możemy, niestety, operacje na tak dużym i złożonym organizmie bywają nieprzewidywalne.

Wizarrd

Organizmie co ty pleciesz ?! Filmweb, to nie człowiek .

buterfly

organizm
..
3. zespół współpracujących elementów stanowiących jedną całość

chop

Jakoś nie widzie, żeby Filmweb był jedną całością, bo użytkownicy proszą, a administratorzy robią i tak swoje !

buterfly

To zdanie jest najwłaściwszym podsumowaniem całych tych zmian. Niestety tak tu jest, że od długiego czasu niczego nie można się doprosić np. powrotu zakładki "oglądane seriale".

Wizarrd

A chociaż mniej więcej wiadomo ile lat potrwa jeszcze operacja transplantacji belki przewijania do okienka wytwórni filmowych? Tak z grubsza. Może być w dekadach.

Wizarrd

Wizarrd

Wizarrd

Wizarrd

>Szkoda, że nikt nie zauważył także innych zmian.

Szkoda, że nikt o nich nie poinformował. Jakoś przegapiliśmy Wasz post "Nowości na Filmwebie, 18.11.2014". Mógłbyś podać bezpośredni link do niego, bo nawet teraz nie mogę go znaleźć?

>Wprowadziliśmy nowe kontrybucje do plakatów

Też od razu spaprane, jak wytwórnie i powiązane?

>są podwaliną pod przyszłe zmiany w profilu użytkownika

Wiem! Cała strona będzie okrągła. Ale czad. Chcecie to połączyć z kampanią promocyjną do Hobbita. Genialne posunięcie.

>W najbliższych tygodniach możecie spodziewać się kilku nowości :)

No trochę rzeczy do spaprania jeszcze zostało. Powodzenia.

PS.
Może to tak nie wygląda, ale chciałbym lubić FW i mieć szacunek do jego zespołu. Naprawdę. Szkoda, że Wam na tym nie zależy.

Marac

"Cała strona będzie okrągła"

Dobre, dobre. Ubawiło mnie to :)

Wizarrd

Jak wróci zakładka "seriale, które oglądam", która z niewyjaśnionych powodów zniknęła, to jestem happy i nic mi więcej nie trzeba. No może jeszcze jakbyście dodali "Filmy, które posiadam"... but that's never gonna happen :(

użytkownik usunięty
Wizarrd

O boże! Na profilu awatar też zmienicie na kółeczka?! Spełnienie marzeń, prawie jak dzień dziecka suuuuper juuuhu

użytkownik usunięty
Wizarrd

Dla mnie możecie nic nie zmieniać.
Wystarczy, że wróci "seriale, które oglądam".

Wizarrd

Niestety zauważyłem. Jako, że zmiana w kontrybucjach plakatów nie zostały wcześniej zapowiedziane, sprawdzający odrzucił mój materiał, uznając go błąd. Na szczęście w ten sposób można pomylić się tylko raz.
Zmiany w kontrybucjach obsad też niezbyt przypadły mi do gustu. Swoje obiekcje bardziej szczegółowo opisałem na forum weryfikatorów.

Earl_Grey

A można wiedzieć, jakie to usprawnienie co do obsad, czy to informacja utajniona?

Last_Ronin

Otwórz dowolny formularz, w którym dodajesz nowe osoby z numerami. Myślę, że powinno być to widoczne.

Earl_Grey

Dzięki. Miałem nadzieję że to jakaś realna, poważna zmiana...

użytkownik usunięty
Last_Ronin

A ty tam w ogóle coś widzisz przy tych osobach?

No, nową szatę graficzną :P

Last_Ronin

Kółeczka? ;->
Nie mogę się doczekać północy.

Marac

Nie afiszuj się z tą Likantropią. :P

Last_Ronin

O, teraz sobie użyję... :-D

Być może zmiany są widoczne tylko z poziomu weryfikatorów.
Przy nowych osobach z numerami wyświetla się teraz lista osób o podobnych nazwiskach znajdujących się w bazie.

Earl_Grey

No to chyba akurat dobrze?

Marac

Podobna była już wcześniej, tylko rozwijała się dopiero po kliknięciu przycisku "sprawdź". Ta jest widoczna przez cały czas.

Earl_Grey

A dlaczego tak jest gorzej? Jako dodającego wkurza mnie właśnie sposób jej wyświetlania po naciśnięciu "sprawdź" - straszna klikologia.

Marac

Może to kwestia przyzwyczajenia, a może czegoś innego. W każdym razie niezbyt mi się to podoba.

użytkownik usunięty
Wizarrd

Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym poprawianiem kadru?