Witam, przejdę od razu do sedna czy szanownym administratorom, redakcji cokolwiek działa na tej stronie? Był kokpit, przejrzysty, łatwo oceniało się obejrzane odcinki teraz staram się odnaleźć na FEJSwebie, niestety jakiekolwiek plusy tego serwisu powoli zaczynają zanikać. Ocenianie nie działa, ocenianie obsady nie działa, rozwijanie listy nie działa. Syf i tyle.

witchking_22

masz adblocka? prawdopodobnie blokuje więcej niż tylko reklamy

Xzar

To takie teraz praktyki się stosuje? Oczywiście, że mam Adblocka.

Kiedyś przyciski mi nie działały i na czystej przeglądarce bez Adblocka też nie działały.

witchking_22

Jakie praktyki?!

Boli mnie to, że wiele funkcji nie działa przez Adblocka, a wielu użytkowników w tym również Ty uważa, że serwis zawiera niezliczoną liczbę błędów. Nie jest to związane z naszymi działaniami. Adblock blokuje więcej, niż jeszcze kilka lat temu.

Jedyne miejsce gdzie prosiliśmy Cię o wyłączenie adblocka to galeria zdjęć. Staramy się, aby reklamy były jak najmniej inwazyjne, denerwujące, jak również aby ich liczba na stronie nie była duża. Od zawsze na Filmwebie dbamy o to, aby nie było wyskakujących top layerów, automatycznego dźwięku i innych mega denerwujących reklam itp. Czasem się nie udaje, jednak staramy się jak możemy. Niestety to dzięki reklamom możemy utrzymywać serwis i dalej go rozwijać.

Xzar

czyli chcecie siłą wymóc na ludziach by nie korzystali z adblocka na Waszej stronie… takimi praktykami nie zyskacie zwolenników, wręcz przeciwnie. Na ŻADNEJ innej stronie nie spotkałam się z tym, żeby jej twórcy prosili użytkowników o niekorzystanie z adblocka. A już na pewno nie żeby cokolwiek z tego powodu blokowali. Jakiś absurd jak dla mnie. Teraz jeszcze zespsuliście zupelnie to co było dobre (kokpit), jak tak dalej pójdzie to Wasza strona skończy jak nasza klasa itp… Szkoda...

Xzar

"Staramy się, aby reklamy były jak najmniej inwazyjne, denerwujące, jak również aby ich liczba na stronie nie była duża."

Reklama zajmująca całe tło strony, często w jaskrawym kolorach, migająca i przesuwająca treść strony w dół JEST INWAZYJNA I DENERWUJĄCA. A wystarczyłoby zamiast tego umieszczać wąskie reklamy z boku strony i nikt by się nie czepiał.

tuczyn

Wie ktoś może gdzie jest takie coś jak było w tamtym wyglądzie, że jak wchodzi się na stronę o jakimś serialu dajmy na to Pretty Little Liars, Revenge, Pamiętniki Wampirów czy nasze polskie Przyjaciółki było napisane: "Kolejny odcinek za 3 dni(USA) ) coś takiego. Dlaczego teraz tego nie ma? :( czy gdzieś to jest schowane?

Xzar

A definicją rozwoju serwisu jest wymuszanie zmian które nigdy się nikomu nie podobają?

Xzar

a przepraszam dlaczego wmuszacie ludziom 2 asystentów? jest ikonka na górze która trzeba rozwijac a ponadto na tym waszym beznadziejnym Moim filmwebie jest nastepny asystent ktory pokazuje mi takie pierdoły jak seriale i filmy puszczane w tv i zawala strone, nie chce tego ,bo nie ogladam telewizji i tylko mi to zabubla inne wazniejsze informacje,dla waszej wiadomosci wiekszosc ludzi oglada seriale wraz z premiera amerykanską i nas interesuje kiedy który odcinek ma premiere na swiecie w nie w zakichanej polsce , na jakims cinemax

Xzar

1. Podbijam pytanie loveash
2. Jak moge ocenic obejrzany odcinek serialu? Niby zaznaczam a filmweb ciagle nie chce tego zaakceptowac i pyta czy widzialam... :/

witchking_22

Masz rację, jak dla mnie to w sumie każda zmiana szaty graficznej na tej stronie była zawsze gorsza od poprzedniej. Za każdym razem trudniej się porusza w tym serwisie, wszystko gdzieś pochowane, poukrywane, ledwo się człowiek przyzwyczai do jednej szaty, to zaraz jest nowa, zupełnie inna i gorsza. Teraz wszystko praktycznie jest mało czytelne, np oceny, liczby głosów itp. Po co tak wszystko utrudniać, skoro było w miarę ok, ludzie byli przyzwyczajeni. Jeszcze jedna taka głupkowata zmiana i pewnie będzie trzeba szukać innego portalu, bo niegdyś naprawdę fajny filmweb się popsuł i to bardzo, a z tego co widzę to zauważa to samo wiele osób.