Naprawi ktoś w końcu z łaski swojej ocenianie seriali i filmów, za każdym razem jeżeli chcę coś ocenić to muszę 100 razy oceniać stronę żeby zadziałało, z niektórymi serialami w ogóle nie skutkuje, wiem, że jesteście zajęci swoim super fajnym, nowym gadżetem lajkowania postów, ale robicie jedno a pieprzycie drugie i kolejne i tak ten bajzel zostawiacie. Naprawcie już istniejące problemy a potem bawcie się "programowanie" i "ulepszanie" portalu. Jezu tragedia to jest jakaś, ogarnijcie się ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

WujekChu1ek

*odświeżać stronę

WujekChu1ek

Mam ten sam problem. Zaznaczam, że obejrzałem odcinek, a po powrocie na portal, lub nawet zwykłym odświeżeniu strony wszystko wygląda jak wcześniej, operacja zaznaczenia nie została zapamiętana przez wasz system. Trochę to irytujące, bo odcinki mi lecą i muszę sobie liczyć inaczej, a nie za pomocą Filmwebu jak to miałem w zwyczaju korzystać.

WujekChu1ek

Właśnie miałem dokładnie to samo napisać. W sumie nie wiem po co. Już od dawna wiadomo, że dla właściciela i tfórców strony nie jesteśmy partnerami czy nawet klientami ale tylko i wyłącznie klikaczami aby generować zyski. I póki klikamy to mają nas tam gdzie słońce nie dochodzi. Zresztą to o czym piszesz to wcale nie musi być błąd a "sprytny" sposób na zwiększenie ilości kliknięć, czyli faktury dla reklamodawcy.

WujekChu1ek

To co się dzieje ostatnio to tragedia, dział techniczny chyba na wakacjach od dawna siedzi. Zauważyłem ten sam problem który opisujesz przy grach, oceniam gry a potem się okazuje że niektóre nie mają ocen. Do tego mają coś zje**ne przy odcinkach seriali i kontrybucje do np Family Guy wiszą w kolejce do dodania do bazy.

Kapela86

Ze wszystkim co oceniasz jest tak samo, albo w ogóle znikające posty widmo, które piszesz a one tak jakby nie istniały... A z Family Guy'em też miałem problem i wysłałem kontrę poprawiające liczbę odcinków, zwróć uwagę na ostatni 13 sezon, są duble np. z końcowymi odcinkami niektóre mają te same tytuły a kolejne mają ten sam numer odcinka, podobnie jest z IZombie, dopiero jest odcinek 3 w drodze a u mnie wyświetla się, że nie oglądałem 13:P Witki opadają....

WujekChu1ek

Ps. Wysłałem kontrę, żeby w FG zmienili numeracje i tam były zmiany takie, że numeracje odcinków się zamieniały z 13 na 12 czy jakoś tak po akcteptacji patrze na zaakceptowaną kontrę a sprawdzający sam zmienił mi kontrę na to jak było i to zaakceptował z lenistwa, nic się nie zmieniło!!!!

WujekChu1ek

Pisałem o tym tutaj http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Kontrybucja+czeka+ju%C5%BC+miesi%C 4%85c+na+wpisanie+danych+do+bazy!,2612623 i potem wysłałem maila do filmwebu to dostałem odpowiedź "bardzo mi przykro, ale uszkodzone kontrybucje musiały zostać usunięte. Może Pan je dodać ponownie.", więc je dodałem i teraz znowu wiszą jako oczekujące na dodatnie http://www.filmweb.pl/Glowa.Rodziny/contribute/episodes/4131424/2
Mnie to już ciśnienie zdrowo podnosi to jakie błędy głupie są na tym portalu. Najlepsze jest to moje zgłoszenie http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Niepoprawne+dzia%C5%82anie+funkcji +%22Ukryj+ocenione+gry%22,2568021 które też na maila im podesłałem to odpisali coś w stylu że poprawią to przy najbliższej zmianie strony (nie pamiętam dokładnie)

Kapela86

A i jeszcze najlepsze są te "zapewnienia" twórcy portalu że dbają o niego w wywiadzie dla bankier.pl http://www.bankier.pl/wiadomosc/Tworca-Filmweb-pl-rozwazamy-VOD-i-sprzedaz-bilet ow-do-kina-7236352.html

Kapela86

Ehhh szkoda gadać, co zrobisz, z debilami nie wygrasz...

WujekChu1ek

Mam podobny problem z kontrami odcinków do usunięcia. Dodawałam już dwa razy i dalej to samo, więc nikt nawet nie próbuje tego naprawić, Jedyne lekarstwo to usunięcie kontrybucji, ale ile można?

mistrzyniF1

Ale w jakim sensie, nie akceptują, odrzucają czy czekasz aż zaakceptują??

WujekChu1ek

Akceptują, kontra nie chce się zapisać do bazy, a jedynym rozwiązaniem jest jej usunięcie i dodanie na nowo, i tak od początku,

mistrzyniF1

Jeżeli się nie zapisują to pogadaj ze sprawdzającym i na pewno gdzieś to zgłosi, on na pewno ma więcej do gadania niż Ja cz Ty...

WujekChu1ek

Pisałam do ludzi z czerwonymi głowami (administratorzy/moderatorzy?) tak jak kiedyś mi któryś z weryfikatorów zalecił. Mam nadzieję że się tym zajmą. Kiedyś.

mistrzyniF1

W takim razie wystarczy czekać aż lenie z redakcji się tym zajmą...