Przy zapisywaniu notatek na blogu i przy zakładaniu niektórych tematów

katedra

Właśnie tak miałam przed chwilą,jak odpowiadałam na założony przez ciebie temat...
Już się tak dzieje od tygodnia.Pewnie portal znowu zmienia się na "lepsze" i nie pozostaje nam nic innego jak uzbroić się w cierpliwość.

restar

Na "lepsze" jak wszystko w naszym kraju. To taka świecka tradycja ,aby z początkiem każdego kolejnego roku coś zmodernizować bądź zmienić ....niekoniecznie na lepsze. Przecież informatycy odpowiedzialni za ten bajzel też z czegoś żyć muszą...

Bokciu

Ale mogliby się trochę pośpieszyć,bo jestem ciekawa tych zmian;)

restar

Jeśli masz na myśli rzecznych informatyków, nie liczyłbym na pośpiech. Czym dłużej to potrwa,tym więcej zarobią...a o to przecież chodzi. ;)

Bokciu

Niech tam sobie zarabiają,ile muszą ha ha,ale niech to nie utrudnia korzystania z portalu.

restar

Ale jak sama widzisz ,dobro użytkowników nie jest tu priorytetem.

Bokciu

Czyli co,strach się bać?;) Nie,no,bądzmy dobrej myśli.Ja po cichu liczę na uruchomienie w końcu skrzynki nadawczej.

katedra

Strasznie uporczywe gdy notka jest bardzo długa.

katedra

up, błąd nadal się powtarza

katedra

up, nadal to samo

katedra

Kolejny dzień to samo!!

katedra

życie po prostu, nic nie poradzisz

katedra

Nadal ten sam błąd!

katedra

ehm teaz znów powtórka ;p

movies_2

I nadal się powtarza:)

katedra

Wszystko już działa w porządku!

katedra

Poprawka - było dobrze na kilka godzin...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bjolog

Błąd nadal istnieje

katedra

Nadal ten sam błąd!!!!!

użytkownik usunięty
katedra

Mi tam śmiga, ileś minut temu poprawiałam notki dodawałam zdjęcia, wcześniej miałam problem z wstawieniem zdjęć ale na szczęście mi polecono te stronę wrzucaj.net.

Cały czas, gdy uzupełniam jedną notkę i zapisuję ją wyskakuje błąd i cała praca jak psu w du**

użytkownik usunięty
katedra

A to całkiem nowa notka czy jakąś poprawiasz? dziwne, bo serio ja z nie wiem z 15 minut temu poprawiałam swoją i było ok, żadnych błędów czy coś takiego

Stara, z grudnia. Czasem inne notki działają normalnie, czasem nie. Problem istnieje na chrome i firefoksie, ale również safari

użytkownik usunięty
katedra

Ja miałam problemy z mozillą, nawet privów otworzyć kiedyś teraz śmigam na chrome i jest ok

katedra

Nadal ten sam błąd

katedra

Nadal ten sam błąd przy edytowaniu notatek!!!!

katedra

Przy formularzu kontrybucji też występuje.

katedra

Błąd aktualny od roku. UP

katedra

I tak nikt nie czyta twoich wypocin na blogu, to co się martwisz ziom?

0058yrrab

Because...I'm Batman!

użytkownik usunięty
0058yrrab

Napisało multikonto barry'ego :)