Przy zapisywaniu notatek na blogu i przy zakładaniu niektórych tematów
Właśnie tak miałam przed chwilą,jak odpowiadałam na założony przez ciebie temat...
Już się tak dzieje od tygodnia.Pewnie portal znowu zmienia się na "lepsze" i nie pozostaje nam nic innego jak uzbroić się w cierpliwość.
Na "lepsze" jak wszystko w naszym kraju. To taka świecka tradycja ,aby z początkiem każdego kolejnego roku coś zmodernizować bądź zmienić ....niekoniecznie na lepsze. Przecież informatycy odpowiedzialni za ten bajzel też z czegoś żyć muszą...
Jeśli masz na myśli rzecznych informatyków, nie liczyłbym na pośpiech. Czym dłużej to potrwa,tym więcej zarobią...a o to przecież chodzi. ;)
Czyli co,strach się bać?;) Nie,no,bądzmy dobrej myśli.Ja po cichu liczę na uruchomienie w końcu skrzynki nadawczej.
Mi tam śmiga, ileś minut temu poprawiałam notki dodawałam zdjęcia, wcześniej miałam problem z wstawieniem zdjęć ale na szczęście mi polecono te stronę wrzucaj.net.
A to całkiem nowa notka czy jakąś poprawiasz? dziwne, bo serio ja z nie wiem z 15 minut temu poprawiałam swoją i było ok, żadnych błędów czy coś takiego
Stara, z grudnia. Czasem inne notki działają normalnie, czasem nie. Problem istnieje na chrome i firefoksie, ale również safari
Ja miałam problemy z mozillą, nawet privów otworzyć kiedyś teraz śmigam na chrome i jest ok