Od najnowszych do najlepszych wypowiedzi...klik, klik, klik...
itd. itd. itd.

obleh

Jeden z wielu bledow - klikasz na najnowsze, chcesz zeby tak zostalo, ale tak nie zostanie - ponownie przeskakuje na najlepsze Ale to i tak maly problem w porownaniu z innymi tutaj.

Aretus

Uważam, że ustawienie na najnowsze powinno być domyślne.
Od czasu gdy wprowadzono te zmiany spada ilość wpisów przy filmach, bo nie wszyscy zauważają na pierwszy rzut oka, że ktoś coś nowego napisał co można skomentować. Jest trochę chaos.

obleh

jest totalny chaos, nie troche. Teraz widzialem ze odpowiedziales (w powiadomieniach) ale Twojego posta nie bylo. Musialem wyslac pusty post ( z kropka) aby Twoj post "popchnac" i zeby wszedl. Teraz go widze. Ogolnie jednak masakra...

obleh

http://www.filmweb.pl/user/filmweb/blog/566667-Nowa+funkcja+-+ocenianie+wypowied zi#komentarze

obleh

Wie ktoś czy poprawią TEN DEBILIZM ??

aronn

Maja wszystkich i wszystko w d.... Nawet nie potrafia sie zdobyc na zwykle slowa - przepraszamy za utrudnienia.

Aretus

złożyłem kilka tematów bo myslałem,ze się nie zapisały i piszę do skutku a one sa ale gdzieś tam dalej,ale beka :D

obleh

Dokładnie.

użytkownik usunięty
obleh

Burdel trwa...

Pewnie tu mozna swoje zale wylać:

http://www.filmweb.pl/user/filmweb/blog/566667-Nowa+funkcja+-+ocenianie+wypowied zi

obleh

poeybany pomysł z tymi tematami na forum

obleh

Chciałem wrócić do mojej wypowiedzi sprzed miesiąca, patrzę, nie ma jej na forum filmu w pierwszych pięciu wpisach. Myślę: "Już przepchnęli na dół". Otwieram stronę z wypowiedziami, no nie ma. Nie zapisała się? I tak odkrywam, że od jakiegoś czasu mam ustawione sortowanie wg najlepszych, a nie ostatnich. I nie mogę tego ustawić na stałe, a wiadomo, że nie będę za każdym razem klikał. Nawet nie będę pamiętał, żeby klikać. A takich jak ja, którzy jeszcze nie zauważyli, że istnieje sortowanie wg najlepszych, jest pewnie więcej. Co się w takim razie stanie z najnowszymi wypowiedziami posortowanymi domyślnie (czyli wg najlepszych)? Gdzie wylądują? Na końcu, gdzieś w środku? Kto to znajdzie i na to odpowie? Zwłaszcza gdy pytającemu będzie zależeć na czasie?

I w jaki sposób wyłaniane są najlepsze wypowiedzi? Bo nie zauważyłem ani jednego lajka na forum tamtego filmu (najlepszą wypowiedzią jest więc przypadkowy bełkot)?

Amerrozzo

Założyłem temat pod filmem:"Ścieżki"no i znalazł się na aż zaszczytnym miejscu 18-tym :D
W tej kwestii napisałem do Muszyńskiego jednego z "wielkiej"trójcy i poprosiłem o jakąkolwiek odpowiedz i co?Bez odzewu.

aronn

Ciesz się, że w ogóle gdzieś się znalazł. Ja założyłam dwa tematy i żadnego nie ma nawet na 10 stronie. Zniknęły. Cudownie tylko się pojawiają jak się zmieni opcje szeregowania.

Belief

jest co raz gorzej ...

Amerrozzo

Przykro mi, ale twoja wypowiedź była ewidentnie do dupy. Trzeba było napisać to samo co wszyscy, a wtedy zostałbyś polizany po jajach i dostał tyle lajków, że ci by się w skrzynce nie zmieściły. Nie wiedziałeś?

Grifter

Zupełnie o tym nie pomyślałem. Ale ze mnie głuptasek.

obleh

Doszło do tego, że na forum Gry o Tron jest siedemnaście tematów o przecieku odcinków i chyba 5 czy 6 o opiniach na temat pierwszego.

obleh

Pomysł z lajkami uważam za DEBILNY.

Forum przestało spełniać swoją użytkową funkcję, bo zakładając nowy wątek, w którym poruszam nurtującą mnie kwestię, lub szukam odpowiedzi na pytania związane z fabułą danego filmu są niezauważone, bo nie mają chociaż jednego, parszywego lajka.

Nie wiem, kto wymyślił lajki ale powinien dostać order z napisem YOU HAVE ONE JOB. ONE JOB!!!!

Einshaew

Had* ;P

Valdoraptor23

a ja piszę have :) Prezydent Pieseu daje ludziom złudną nadzieję, że chociaż w jego Republice jest praca! :D

obleh

Kolejna idiotyczna zmiana i dalsze staczanie się FW w odmęty infantylizmu tzw. mediów społecznościowych. Wiem już, że moje dni na tym portalu są policzone, bo zwyczajnie nie odnajduję się w tym wszystkim i wkurza mnie że zanim będę mógł zrobić coś, po co wszedłem na portal, muszę odhaczać i wyłączać jakieś irytujące duperele. Póki co jeszcze staram się śledzić kilka interesujących mnie forów, ale zbliża się moment, gdy to oleję. Nie na moje nerwy ten szajs, jaki się tu teraz dzieje.

obleh

W ogóle mogli zrezygnować z tej opcji.

obleh

Hmm, wszyscy piszą o tym klikaniu, a ja raz przestawiłam i mam na stałe od najnowszych...

Ale za to nie działają mi gustopodobni -_-,

she_devil

Gdzie można to przełączyć na stałe?

obleh

wydaje mi się, że nie klikałam nic więcej, niż jednokrotne przełączenie w którejś z zakładek (forum filmweb lub filmy) - i tak zostało.

obleh

Zapewne chodziło Jej o forum główne. Na forach filmowych nic nie przełączysz.

thorin3

a. tak. rzeczywiście. w takim razie też przyłączam się do marudzenia!

she_devil

Słusznie.

obleh

Przykro się patrzy na to co się z tym portalem dzieje. I nadal nie rozumiem dlaczego tak się dzieje.

obleh

Nie trzeba przełączać jedynie kiedy na forum jakiegoś filmu wchodzisz w samą opcję "forum" (czyli "zobacz wszystkie tematy na forum"). Ustawiasz od najnowszych i jak wejdziesz do jakiegoś tematu i cofniesz później stronę, masz już automatycznie od najnowszych.
To chyba jedyne co jeszcze działa normalnie w tym gąszczu ostatnich bzdurnych zmian, i pomocne jest zwłaszcza jeśli masz zamiar przeglądać więcej tematów z jednego forum.

obleh

...........

obleh

Chore.
Powinienem kliknąć że chcę od "najnowsze komentarze" i tak kur*a jego mać powinno zostać. Ale nie, to są filmweby i tutaj masz się naklikać jak debil albo czytaj "najlepsze komentarze" jak ci się nie podoba. Szkoda mi myszki na to forum.

W ogóle "najlepsze komentarze" to jakiś dziwny pomysł, na co to komu? Przecież interesują mnie komentarze które są pisane na bieżąco. Teraz wiszą jakieś stare tematy, a te nowe spadają w dół.

Anthrax91

Głupota totalna, ale jakby co wyżej napisałam co można zrobić by trochę ułatwic sobie przeglądanie forum.

Julia_20

Dzięki, wiem o co Ci chodzi, ale to i tak nie do końca rozwiązuje problem, bo jeśli się cofnę na forum innego filmu, albo zamknę stronę to i tak wszystko potem wraca do ustawień domyślnych czyli bezsensowne "najlepsze wypowiedzi".

Anthrax91

Takiego wyboru czy chcemy domyślnego ustawienia na stałe od najlepszych, czy od najnowszych, każdy powinien indywidualnie dokonać i powinna być taka funkcja wprowadzona. Przecież to żaden problem, a byłoby sympatyczniej.

obleh

O ile dobrze kojarzę, to funkcja, o której mówisz BYŁA obiecywana przez administrację strony. Domyśle ustawienie sposobu sortowania wątków miało widnieć w ustawieniach profilu użytkownika i mieli je wprowadzić wraz z uruchomieniem całej tej (idiotycznej) możliwości sortowania i "lajkowania" komentarzy. Pytanie jednak brzmi, który użytkownik jest w stanie taką opcję u siebie znaleźć, bo ja szuka i szukam, i jakoś niczego takiego nie mam. Czyżby skleroza ich dopadła?

obleh

Warto zwrócić uwagę na oczywistość, która nie była tu jeszcze podnoszona. Klika na danym forum może sama sobie podbijać tematy, lajkując je. Wymiana - lajk za lajk - może kogoś śmieszyć, ale takie są realia. To, co dla kogoś jest komiczne, u kogoś innego jest brane całkiem na poważnie. Na forach, gdzie się liczy komentarze użytkownikom, praktyka nabijania licznika nic nie wnoszącymi wpisami, jest znana od lat. Tacy są ludzie.

Nadto jeszcze jedna oczywistość: konta widmo do lajkowania oraz to, że każdy może zalajkować. Wolę jednego lajka od porządnego usera, niż trzy od świeżych anonimów czy głupków. Ale zmuszony jestem najpierw zobaczyć temat podbity przez głupków, bo... było ich więcej.

obleh

Też mi to strasznie przeszkadza.

Podbijam temat do góry, żeby redakcja zobaczyła ilu nas jest i wreszcie coś z tym zrobili. I daję lajka, żeby poszedł w górę i w drugiej opcji:)

Niech dadzą albo od najnowszych domyślne dla wszystkich albo możliwość wyboru.

Cry_Wolf_

I tak mają to w d...

aronn

Może powinni przestać...