Jak to łatwo zmienić poza napisaniem dwóch recenzji ? Skąd wziąść te 10 punktów ??

Wirginczyk

http://www.filmweb.pl/search/film kliknij w sortuj wedlug kontrowersyjnosci,w kazdym filmie bedziesz mogl cos poprawic az w koncu uzyskasz 10 pkt

Kotek_haker

Aha dzięki sprawdze to :)

Kotek_haker

Tylko co i w jaki sposób można tam poprawić ? ;p

Wirginczyk

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Co+dodawa%C4%87+poprawia%C4%87+Vol .+4,2652800
Tu jest cały temat o tym co można dodawać.
Ale najszybciej Ci będzie znaleźć 10 filmów bez studiów filmowych i pododawać, bo studia są sprawdzane na bieżąco :)

aigreta

O matko, nie mam o tym wszystkim pojęcia ;p Może lepiej sobie odpuścić te punkty i prywatne rozmowy ;p

Wirginczyk

W skrócie: znajdujesz film, klikasz w "zobacz elementy które możesz współtworzyć" (po prawej stronie, pod okienkiem ocen), wybierasz "dodaj studio filmowe", pojawia ci się formularz, wklepujesz tam odpowiednie studio, wklejasz link w polu źródło (najlepiej do imdb), zapisujesz i czekasz na sprawdzenie :)

aigreta

Ale o co chodzi z tymi studiami filmowymi, po co sie je w ogóle dodaje ? :) Dziękuje, że cierpliwie mi to objaśniasz ale sorry że wolno kumam :p ja jestem zielony z tym tu :) Nie wiem nawet gdzie tego studia szukać na imdb i jak ma konkretnie wyglądać ten link by się przyjęło. Najlepiej jakbyś np na skype w takiej pisemnej rozmowie mi to pokazała krok po kroku :)

Wirginczyk

Haha, aż taką altruistką to nie jestem :D

aigreta

Dobra mniejsza z tym ;p na razie mi to nie potrzebne ;p

Wirginczyk

A czemu Ci tak na tej funkcji zależy? Przecież do swoich znajomych pisać możesz.

Belief

Właśnie o to chodzi, że nie mogę nawet do znajomych.

Wirginczyk

Do tych 4 znajomych których masz, nie możesz napisać wiadomości? I co Ci się pojawia kiedy chcesz do nich wysłać PW? To może być jakiś błąd na Twoim koncie. Musisz napisać na maila pomocy.

Belief

Wyskakuje że nie mogę wysłać i jest opcja sprawdź dlaczego a tam mnie odsyła do tych 10pkt :p

Wirginczyk

Do swoich znajomych powinieneś normalnie mieć możliwość pisania wiadomości prywatnych. Te 10 punktów potrzebowałbyś gdybyś chciał napisać do kogoś spoza swoich znajomych. Wychodzi na to, że masz jakiś błąd na skrzynce i nie wiadomo czy nawet gdybyś zdobył te 10 pkt., to mógłbyś wysłać komukolwiek wiadomość. Musisz napisać na maila pomocy, że masz problem z PW.

Belief

I tak zrobię, thx za zainteresowanie :)

Wirginczyk

Nie ma sprawy :). A jakby Ci nie pomogli i chciałbyś sprawdzić czy z tymi 10 pkt. by się udało to "naprawić", to napisz do mnie a Ci pomogę :).