Co do profilu to, niepotrzebnie pod nickiem nachalnie wyświetla się tekst "nie podałeś swojego imienia i nazwiska, daj się rozpoznać twoim znajomym, uzupełnij swój profil", po prawej stronie znowu nachalna reklama do wyszukania znajomych, na Facebooku i jescze kolejna rubryka ze znajomymi pod profilowym zdjęciem ! To jest jakiś obłęd ! Jeżeli ktoś chce wyszukać znajomych, to powinna być taka opcja w ustawieniach profilu, a nie nachalnie narzucana niczym spam ! Natomiast co do profilu danego filmu, to nie podoba mi się:

1.Opcja klikania lubię to.
2.Pasek "Zobacz zwiastun" tuż pod opisem (Nieco niżej są umieszczone wszystkie zwiastuny, więc ten żółty pasek jest zbędny.
3.Rubryka oceny filmu przez moich znajomych mimo, że żadnego nie mam (dla osób nie posiadających znajomych, ten dział powinien być wyłączony).
4.Dział "obejrzyj film X" ma, sens jeżeli film jest nowy, a ktoś nie może si,ę już doczekać jego wydania, ale w przypadku upływu pewnego okresu, ten dział powinien być usuwany.
5.Na samej górze, nad wpływami z box office, powinien widnieć budżet.
6.Recenzje użytkowników powinny być zestawione razem z recenzjami redakcji i tylko jedna z nich powinna być na wierzchu, oraz sam dział "recenzje" powinien się znajdować pod oceną gry aktorskiej.
7.Link do szczegółowych opisów powinien być pod "oficjalnym opisem", a link do ciekawostek, też gdzieś z góry.
Zaś jeżeli chodzi o profil danego artysty to mam następujące sugestie:
1.Przesunąć ciekawostki tuż pod biografie.
2.Przywrócić możliwość generalnego oceniania artysty.
3.Usunąć łopatologiczny baner "Nowość! Oceniaj role w filmografii " (ludzie mają wystarczający rozum, żeby się samemu tego domyślić,a sam baner, tylko zaśmieca stronę).
4.Przywrócić średnią i własną, ocenę filmu, tuż obok tytułu.
5.Przywrócić własną, średnią ocenę obejrzanych z daną osobą filmów.
6.Dodać średnią ocenę(użytkowników) wszystkich filmów, jak i tych obejrzanych przeze mnie.

Mam nadzieję, że jeżeli zbierze się więcej głosów to weźmiecie to pod uwagę. Pozdrawiam !

NORDBERG

a jest cokolwiek na FW, co Ci się podoba?

KalinaLipton

Wiele rzeczy... Gdyby ta strona mi się nie podobała, to nie miałbym tu swojego, profilu, czyż nie ? ;D
Ale krytycyzm, jest niezbędny do rozwoju, tak w życiu, jak i w doskonaleniu stron internetowych ;D

NORDBERG

no nie wiem, czasem mam wrażenie, że ludzie tutaj tylko krytykują portal :p
Ja mam konto krótko, ale korzystam z FW od co najmniej 4 lat i nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek widział temat na forum pt. "Co lubię w FW" czy coś w tym stylu :p No ale wiadomo, że łatwiej jest krytykować, niż chwalić :p

NORDBERG

Hurrej !!!

Skasowaliście mi tekst "nie podałeś swojego imienia i nazwiska, daj się rozpoznać twoim znajomym, uzupełnij swój profil"

Szczerze dziękuję !!!