Tylnymi drzwiami pod pretekstem unowocześniania forum na wzór portali społecznościowych ale jednak... Na forach filmów u góry wiszą praktycznie same tematy pochwalne - z największą ilością łapek. Nawet nie liczy się ostatnia aktywność na forum, tylko właśnie te cholerne łapki.
Zabraliście nam zakładkę obecnie oglądanych seriali, wprowadziliście kiepską (najgorsza z dotychczasowych?) szatę graficzną i usunęliście widoczność zakładki wypowiedzi. Nie można wejść do kogoś na profil i sprawdzić czy np nie jest trollem. Nie można podejrzeć wpisów znajomych (!), ani osób, których styl wypowiedzi się lubi. Ograbiacie to forum z bardzo dobrych elementów nie dając nic w zamian.
A przepraszam - cenzurę daliście.
To jakiś eksperyment na żywym organizmie filmwebowej społeczności? Badanie naszej tolerancji na wasz brak dobrej woli (ignorowanie próśb o skrzynkę nadawczą, filtry w zakładce Chcę Zobaczyć, sortowanie wypowiedzi, notek na blogu, walkę z trollingiem), zmysłu estetycznego (web design) i ROZSĄDKU? Z ciekawości pytam...
Ciesz się, że możemy jeszcze sobie posortować od najnowszego. Tylko, że to wprowadza niepotrzebne klikanie. Wolałbym na stałe widzieć tematy w sposób chronologiczny. No ale to już poważny problem informatyczny dla administracji. Taka sama przypadłość dopadła profile ludzi kina oraz program telewizyjny. Wszędzie trzeba klikać niepotrzebnie dwa razy. Może kiedyś otrzeźwieją i pójdą po rozum do głowy.
Zgadzam się. Ja i tak dyskutuję już tylko na forach zapomnianych filmów, ciekawi ludzie ratują ten portal, jak mi ich też zabierzecie - to piszę do prezydenta! ;p
Koszmarem jest też to że nie można oceniać normalnie ludzi tylko trzeba się bawić w jakieś głupoty, oceń film, żeby móc ocenić rolę. A jak rola nie dodana to czekaj sobie miesiącami aż ktoś łaskawie doda oczekujące materiały. jak dalej będą się tak wygłupiać (a będą) to ta strona się skończy. tym bajzlem z tematami wykonali kolejny krok w stronę końca
Aha, jeszcze coś.
Kółko wzajemnej adoracji to jedno, ale największy idiotyzm leży tu gdzieś indziej. Pazerny właściciel tego portalu w opętańczym pędzie po kolejne kliki (klik, klik, klik, pewnie fan "The Last Of Us") doprowadził do tego, że całość jest po prostu totalnie nieczytelna - ktoś zadaje pytanie - i te wisi gdzieś u samej góry (bo ktoś zaplusował), odpowiedź gdzieś na samym dole - nieczytelne gówno niczym wypracowanie dyslektyka.
Oczywiście wystarczyłoby drzewko odpowiedzi (kiedyś było), ale ćwok odpowiedzialny za to, nie potrafi najwyraźniej tego ogarnąć, bo im się wtedy coś sypie.
Napiszą - kliknij sobie "kolejność wg dodania". A ja na to - pocałujcie mnie w dupę, po bezmyślne klikanie nie do mnie...
Podaję sposób na ogarnięcie tego burdelu – działa dobrze na JoeMonster i jeszcze na paru innych serwisach zagranicznych – na samej górze niech zawsze będą widoczne najbardziej zapulsowane odpowiedzi (3-5, ile tam zechcą), reszta z kolei niech leci normalnie.
Wyróżniliby „najbardziej wartościowe” (buhahahahaha) odpowiedzi, a reszta przynajmniej będzie czytelna.
Odmeldowuję się.