Ktoś mi wytłumaczy co się stało na ostatnich 6 stronach poniższego tematu, bo chyba nie zrozumiałem przekazu.

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Porządki+w+Hobbiforum+czyli+zrozpa czeni+forumowicze+proszą+o+pomoc+w+zablokowaniu+użytkownika+kamilaxxx09,2584134
"Porządki w Hobbiforum czyli zrozpaczeni forumowicze proszą o pomoc w zablokowaniu użytkownika kamilaxxx09"

To już nie pierwszy taki przypadek. Na forum Hobbit: Bitwa Pięciu Armii już kilka razy dochodziło do spamowania tematów, by dobić do 1000 postów.

Tak tylko dodam dla pewności, że mam na myśli użytkownika mie46ole, nie kamilxxx09.

użytkownik usunięty
Ancalagon

a po co. Zamknijmy temat o forum Hobbita bo tego nie da się czytać, wiecznie ino forum Hobbita... a jak będą dalej takie spamy to skończą jak power

A sam co chwila płaczesz o zbanowanie kogoś...
Hipokryta.

użytkownik usunięty
Dealric

a sam wyzywasz, innych, na forum Hobbita, twoje zachowanie, kwalifikuje się do uzależnienia internetowego.

użytkownik usunięty
Dealric

sam wyzywasz i zgłaszałem, tylko wiedzmę na bosaka i czosnako, a ty płaczesz o bana dla kamila, wyloguj się wreszcie człowieku, bo śmiecisz tylko internet. Ciekawe, czy w realu też tak wszystkim, się postawiasz. Idz oglądać pokemony.

Takim 14-latkom jak ty? Po co? Jak dorosną mi takie choćby do ramienia to pomyślimy ;)

użytkownik usunięty
Dealric

14-latek mówi o 14-latkach hah uśmiałem się.

Ancalagon

Jest to alterkonto jednego z fanatyków hobbita. Taki spam oznacza szybkie blokowanie tematu i niemożność dalszej dyskusji i podbijania go.

użytkownik usunięty
Dealric

zgłoszone za obrażanie innych użytkowników. Zrób coś pożytecznego, po za twoim spamem.

I kolejne multikonto. Nie nudzi się co?

użytkownik usunięty
Dealric

a ty hejter wyzywający innych, a dorosły nie jesteś. Wez zmień coś w życiu, a nie będziesz siedział przed internetem, i zatruwał życie wielu osobom.

Dearlic to hejter z forum Hobbita, najeżdżający na każdego kto dał wyżej niż 6. Każdemu wyjedzie odrazu z ironią nawet normalnym fanom.

I kto tu kogo obraża, hipokryto? ;)
Poza tym hejter najeżdżający na każdego? Jakieś dowody, gdzie pisze coś "hejterskiego" wobec kogokolwiek kto nie jest ślepym fanatykiem? ;) Albo jakieś dowody na hejterstwo, a nie zwykłą opinię? Bo to, że dla ciebie każda negatywna to hejterstwo to jasne.

użytkownik usunięty
Dealric

ja nie mam z tobą o czym rozmawiać, idz poskarż się mamie, że fanatycy cię otoczyli i że trzeba ich tępić, nie jestem fanatykiem, tylko denerwuje mnie twoja antykultura

żegnam

To samo jest z nim na forum większości horrorów. Tylko on wie jaki horror jest dobry i jak jemu jakiś się nie podoba to atakuje wszystkich i wyzywa. Pan wielki wszystko wiedzący krytyk filmowy.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

serio??? masakra

No przejrzyj sobie forum kilku horrorów ostanio granych w kinach to zobaczysz. Ktoś napisze, że mu się podobało i super horror a ten wyskakuje z opinią, że nie ten horror nie jest dobry i ma takie i takie wady i nawija jeszcze, rzeczy w tym stylu, że skoro ci się podobało to widziałeś w życiu mało horrorów itp. Jak zauważyłem to jest największy Filmwebowy znawca horrorów i wie najlepiej od każdego jaki horror jest dobry a jaki nie.

Andrzejek324

Maly andrzejek przyszedl sie wyplakac?;>

użytkownik usunięty
Dealric

może odpuścił byś sobie.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

masakra, no ok ja nie mówię każdy może mieć swoje zdanie ale to co robi ten koleś to przerosło moje najśmielsze oczekiwania.

On narzuca wszystkim swoje zdanie i teorię na temat filmów. Wielki krytyk filmowy,przemądrzały i nietolerancyjny gamoń !!!

użytkownik usunięty
Andrzejek324

ja znam typa, wystarczy wejść na forum Hobbita. Ja bym musiał skrytykować, jego pokemony, pewnie by się przestraszył. Kto normalny ogląda pokemony?

Dobra denis. Nie chce mi się juz z użerać. Idziesz na dywanik razem z innymi multikontami.

sentia

Śmieszne, że zawsze wrzeszczą najwięcej właśnie tacy, którzy najbardziej łamią regulamin (tak jak on).

użytkownik usunięty
Dealric

ty go naruszasz bardziej, ale zobaczymy kto wygra, jak zgłoszę te sprawę telefonicznie, i także twoje prowokacje. Nadajesz się do leczenia

Popieram pana w calej rozciągłości. To jest użytkownik nadający się do zamknięcia w zakładzie dla psychicznie chorych.

Andrzejek324

Skoro takim jak ty pozwalają chodzić wolno to nie mam najmniejszych powodów do obaw.

użytkownik usunięty
Dealric

zobaczymy przyjemniaczku ;)

użytkownik usunięty
Andrzejek324

dziękuję bardzo, a te strony z horrorami sobie przeglądnąłem najeżdza na takiego Kamila, a sam święty nie jest.

Daj pan spokój z takim chwastem. Tacy po ziemi nie powinni się poruszać, dla mnie to taki sam pederasta jak Raczek.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

dałem sobie spokój, ale piesek przyleciał sam do mnie w tym temacie, prowokatorek-strotek, jest jak mucha, zabijesz jedną wleci druga....

ostro... XD

Ośmieszaj się dalej;)

użytkownik usunięty
Dealric

zrobiłeś to tutaj i w tematach które widziałem ;) mama wie co wyczyniasz w internecie?

użytkownik usunięty

Dzieciaku, zrób sobie wolne od internetu. Biją cię w szkole, że tak wypłakujesz się na publicznym forum?