Czy są tutaj filmwebowicze z kontami 10 lat i więcej? Czasem czuję się jak dinozaur bo zazwyczaj trafiam na osoby z w miarę nowymi kontami lub max 5-6 lat a ci starsi na ogół mają nieaktywne profile :) Faktem jest że rzadko udzielam się na forum. Filmweb mógłby też nas jakoś docenić za te wspólnie spędzone lata i wyróżnić takie konta np. specjalnym statusem albo jakimś unikalnym obramowaniem awatara.
Pełno jest tu ludzi którzy mają konta założone nawet przed rokiem 2004, widocznie za mało siedzisz na forum...
Po co ta propozycja, i tak byś go nie dostał:P Z resztą to dla mnie bzdura, co to w ogóle za osiągnięcie za bycie na portalu, odznaczenia powinni dostawać ludzie którzy coś robią, rozbudowują bazę, pomagają innym w znajdowaniu filmów albo chociażby za dużą ilość ocenionych filmów, jakiś medal of honor, krzyż żelazny czy virtuti militari:P:P:P
Hhehe, przestań zmieniać te nicki albo dostawać bany bo niedługo "przejdę obok" ciebie na forum i nie będę wiedział, że to ty:P
I jeszcze medal Darwina za największą ilość głupich komentarzy!:D Podejrzewam, że mógłbym być nominowany:P:P
Mnie w zeszłym roku zrobili prezent na 10-lecie pobytu na Filmwebie - zmienili wreszcie polski tytuł filmu "Juice".
Po prostu się nie udzielają albo udzielają rzadko po tym w co zamienił się ten portal... Właśnie się dowiedziałem, że tutaj są w bazie... "DD TVN" czy "Kuchenne rewolucje"...