Tak się składa, że kilka moich świeżo założonych tematów zostało usuniętych i nie wiem na jakiej podstawie. Naprodukowałem się i straciłem tekst a nawet za bardzo nie mam pojęcia dlaczego zostały skasowane. Trochę przeklinałem ale to powód do usunięcia tematu? O_o

Zatem proponuje:
1. Aby kasowany temat, post lądował nam na skrzynce pocztowej celem wyedytowania i poprawienia treści z powodu, których ów temat został skasowany
2. Aby moderator miał możliwość napisania dlaczego skasował dany temat i ta informacja również powinna nam lądować wraz ze skasowanym tematem, postem na skrzynce pocztowej
3. Osoba, której temat został usunięty powinna wiedzieć jaki moderator skasował jej temat

Patologia.

STAMiNA

Ad1 i 2. To przedłużałoby czas pracy moderatora. Na każdy głupi i trolleeski temat musiałby tak odpowiadać.

Ad. 3. No koniecznie ;). Może jeszcze nick osoby która to zgłosiła żeby trolle miały ułatwione nękanie innych.

neo_angin

>Ad1 i 2. To przedłużałoby czas pracy moderatora.
Trudno. Trzeba zatem zwerbować więcej moderatorów. Obecnie jest ponoć w obłędnej liczbie: 4. O_o

>Może jeszcze nick osoby która to zgłosiła żeby trolle miały ułatwione nękanie innych.
No to wprowadzi się opcje "Ignoruj" i po sprawie.

No ale ja nie wiedzieć czemu straciłem kilka ładnych tematów, w których się naprodukowałem. Jestem mocno poirytowany tym faktem. Żebym chociaż wiedział czemu. Za przekleństwa? O_o

Te propozycje usprawnienia moderacji zaczerpnąłem z grono.netu. tam kiedyś tak to funkcjonowało.

STAMiNA

Ale ostatnio usuwało też tematy i posty przez prace techniczne na fw.

neo_angin

Hmm ale te tematy wrócą do życia?

STAMiNA

A nie wiem. W przypadku postów się pojawiały jak zapostowałeś drugi raz pod rząd. Nie wiem jak jest z tematami.

użytkownik usunięty
neo_angin

Ad. 3. Osoba, której temat został usunięty powinna nie tylko wiedzieć, który moderator skasował ten temat, ale także mieć jego adres oraz numer telefonu.

STAMiNA

No i bardzo dobrze, powinni ci wszystko zablokować za wyzywanie ludzi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
STAMiNA

Nie, odpisujesz mi dlatego, iż nie możesz wytrzymać by mi nie dowalić - nie potrafisz zaakceptować, że mogę cię bez problemu skonstrować i nie przejmuje się kims takim jak Ty. typowy troll.

STAMiNA

Jeszcze parę takich tekstów w stylu "sram na to" a nie tylko będą ci blokowali posty i tematy, ale dostaniesz bana na konto. Naucz się kultury, bo przeklinanie i obrażanie to tutaj najcięższy punkt łamania regulaminu.