Tak się składa, że kilka moich świeżo założonych tematów zostało usuniętych i nie wiem na jakiej podstawie. Naprodukowałem się i straciłem tekst a nawet za bardzo nie mam pojęcia dlaczego zostały skasowane. Trochę przeklinałem ale to powód do usunięcia tematu? O_o
Zatem proponuje:
1. Aby kasowany temat, post lądował nam na skrzynce pocztowej celem wyedytowania i poprawienia treści z powodu, których ów temat został skasowany
2. Aby moderator miał możliwość napisania dlaczego skasował dany temat i ta informacja również powinna nam lądować wraz ze skasowanym tematem, postem na skrzynce pocztowej
3. Osoba, której temat został usunięty powinna wiedzieć jaki moderator skasował jej temat
Patologia.
Ad1 i 2. To przedłużałoby czas pracy moderatora. Na każdy głupi i trolleeski temat musiałby tak odpowiadać.
Ad. 3. No koniecznie ;). Może jeszcze nick osoby która to zgłosiła żeby trolle miały ułatwione nękanie innych.
>Ad1 i 2. To przedłużałoby czas pracy moderatora.
Trudno. Trzeba zatem zwerbować więcej moderatorów. Obecnie jest ponoć w obłędnej liczbie: 4. O_o
>Może jeszcze nick osoby która to zgłosiła żeby trolle miały ułatwione nękanie innych.
No to wprowadzi się opcje "Ignoruj" i po sprawie.
No ale ja nie wiedzieć czemu straciłem kilka ładnych tematów, w których się naprodukowałem. Jestem mocno poirytowany tym faktem. Żebym chociaż wiedział czemu. Za przekleństwa? O_o
Te propozycje usprawnienia moderacji zaczerpnąłem z grono.netu. tam kiedyś tak to funkcjonowało.
A nie wiem. W przypadku postów się pojawiały jak zapostowałeś drugi raz pod rząd. Nie wiem jak jest z tematami.
Ad. 3. Osoba, której temat został usunięty powinna nie tylko wiedzieć, który moderator skasował ten temat, ale także mieć jego adres oraz numer telefonu.
Nie, odpisujesz mi dlatego, iż nie możesz wytrzymać by mi nie dowalić - nie potrafisz zaakceptować, że mogę cię bez problemu skonstrować i nie przejmuje się kims takim jak Ty. typowy troll.
Jeszcze parę takich tekstów w stylu "sram na to" a nie tylko będą ci blokowali posty i tematy, ale dostaniesz bana na konto. Naucz się kultury, bo przeklinanie i obrażanie to tutaj najcięższy punkt łamania regulaminu.