Moim zdaniem przydała by się taka opcja jak usuwanie odpowiedzi. Naprawdę, wkurza mnie to jak ja np. coś napiszę, a tutaj banda hejterów zaczyna mnie obrażać i prowokować. Ja delikatne staram się im napisać, żeby się odczepili, a i tak ta patologia mnie jeszcze bardziej prowokuje i z czasem daję się sprowokować. I hejterzy nie dostają jeszcze blokady... no naprawdę taka opcja jak usuwanie odpowiedzi do wątka, który się założyło jest potrzebna. Dawniej, gdy powstał Filmweb to może jeszcze nie była, bo było mniej trolli, ale teraz ich jest bardzo dużo i niestety są za głupi by się od kogoś odczepić, tylko dalej prowokują....
Od usuwania odpowiedzi, to jest mod, admin. Nawet jak usuniesz odpowiedź, to im się nie zmyje z głowy- nadal będą cię wkurzać.
Niby tak, ale nie zawsze adminy usuwają. Mi np. usunęli wpis, gdzie ja się wkurzę i napiszę co o nich myślę, a ich wypowiedzi jakoś prawie wcale nie blokują.
Pierwszaku, najpierw zrozum zasady pisowni, a potem sobie gadaj. Twoja wypowiedź jest mało zrozumiała. Admini, moderatorzy czy pracownicy nie banują "na niby" , tylko na serio.
Tak, na serio wkurzają mnie hejterzy. I następnym razem nie krzycz na mnie, bo właśnie przez takich pattolów, jak ci hejterzy rzadziej wchodzę na Filmweb, a jak nawet wejdę, to tylko po to by sprawdzić, czy przypadkiem któryś ,,mądry" mnie nie obraził. Podziękuj więc, tym hejterom, że długo nie dostałeś odpowiedzi.
I kto to mówi! Ja nie pytałem się, czy wpierd@la cię jakiś troll, bo sam to napisałeś w temacie. Jesteś po prostu dzieckiem, który nie rozumie niektórych wypowiedzi dorosłych. Nie żal mi się, nie jestem twoją starą. Po co się przejmujesz jakimiś hejterami? Po prostu na nich szczaj, albo usuń sobie konto.
Ja mu tylko radzę, co by było dla niego najlepszym wyjściem z tej sytuacji. Nie dziw się, że lecą ode mnie niecenzuralne wyrażenia, bo jakbyś był szefem budowy i miał taką kiepską ekipę, to też byś się wpieprzył na moim miejscu. A co do Andrzeja, to sam na wszystkich narzeka.
Odezwał się dorosły. Nie wiesz ile ja mam lat? To nie pisz. Bo tak się składa że to tacy jak ty, co obrażają innych są małymi dziećmi.
Przestań filozofować tą swoją "wiedzą". Jak nie masz niczego sensownego do powiedzenia, to zamilcz, trollu. Ja cię nie obrażam, więc przestań płakać. To ile niby masz lat?! Jestem dorosłym mężczyzną, także lepiej nie wysuwaj się za daleko z tym twoim pyskatym "ryjkiem".
Takie cos istnieje od niedawna na G+. Na przyklad zamieszcze jako jeden z wielu komentarz pod filmikiem na YT. Zdarza sie, ze filmik trafia na forum publiczne G+ z moim komentarzem wyroznionym jako pierwszy. W ten sposob staje sie jak gdyby autorem watku, choc nie ja go zakladalem. Ale daje mi to prawo moderowania tego watku i usuwania wszystkich nieodpowiednich komentarzy.