Dzień dobry. Usunąłem pewnego znajomego z listy znajomych, jednak dalej wyświetla mi się jego ocena po prawej stronie, w liście ocen (danego filmu) moich znajomych. Ogólnie Filmweb ciągle traktuje go jako mojego znajomego. Jednak na mojej liście znajomych go nie ma, sprawdzałem kilkakrotnie. Ja sam zaś jestem na jego liście znajomych. O co tutaj chodzi? Jak się go pozbyć raz na zawsze? ;)
Ok, dziękuję za radę. Masz może numer telefonu do niego? Albo chociaż jakiś namiar.
Zdążyłem go wygooglować w necie. Wiem że jest z Breaking Bad ale fakt, nie oglądałem i nie znam gościa.
"Jak się go pozbyć raz na zawsze? "
Leon the Cleaner też mógłby pomóc. Albo Mr. Wolf. Nie, nie znam namiarów.
Nie no, potraktujcie to na serio ludzie. Jak się go pozbyć? Mieć takiego frajera w znajomych to ujma na honorze.
Nie pozbędziesz się. Ja mam w znajomych kolesia, którego konto było usunięte przez administracje. I nadal widzę jego stare oceny. Musisz nauczyć się z tym żyć. Nowych ocen nie powinieneś widzieć.
Skoro tak mówisz... Trzeba będzie to potraktować jako pokutę za swoje grzechy. Nie wiem czy sobie z tym psychicznie poradzę.