Witam wszystkich. Kiedyś natknąłem się na zdjęcie starego Filmwebu, bodajże do filmu "Transformers" i pisało: "Gatunek:" "Od lat:" Czy jesteście za tym, aby ta kontra powróciła? Bo ja tak. Chciałbym aby powróciła i żeby UŻYTKOWNICY mogli ją dodać, np. film TV - wiek z programu TV, kino - kino/tv (jeśli nie ma stronie kina, bądź portal film wp.pl), dvd - dvd/kino/tv.

krissovsky96

niech wypowie się ktoś, kto zwraca uwagę na takie rzeczy. nie spotkałam się jeszcze z kimś, kto zawracałby sobie tym głowę.
chyba, że chodzi po prostu o nową i łatwą możliwość zdobywania pkt.

kavinsky

Dokładnie, o to :)

krissovsky96

Kiedyś takie informacje były dodawane, jednak opcja ta została wyłączona,
ponieważ w polskim prawie nie ma jednoznacznie ustalonych kategorii
wiekowych.

Dwukwiat

No właśnie kurczę fajnie by było może fw to przywróci ???????????

maniak_filmow

Bardzo dobry pomysł i popieram go. Stworzyłem w tym celu propozycję nowej funkcji w specjalnym serwisie filmweb`u, gdzie można zgłaszać propozycję nowych funkcji.

https://filmweb.uservoice.com/forums/199182-general/suggestions/13292814-wiek-do puszczaj%C4%85cy-do-ogl%C4%85dania-filmu-serialu

maniak_filmow

Up

zróbcie coś z tym

IMDB nie przy każdych filmach ma kat wiekowa, a jak jestem na polskim FW to coś by sie na ten temat przydało zrobic conie?? robimy sondę

Kto jest za przywróceniem tej funkcji?

1 glos: ja
0 głosów na nie

Jak będzie 50 głosów na tak to coś by się przydało zrobić, niech GF obserwuje teamt i napisze coś na ten temat do admina.