Tak wiem że jest wybór - ale to jest upierdliwe ciągle zmieniać na "od najnowszych", bo co mnie interesują "najlepsze wypowiedzi" z przed pół roku, które powinny już dawno zaginąć w czeluściach forumowych. A czas leci, czyli za dwa lata jakaś archaiczna wypowiedź która ma więcej głosów i to nie przez to że jest wyjątkowo mądra ale tylko dla tego bo ma dwa lata, będzie świecić na samym początku...
Tak jest od pół roku i tak ma być. Chodzi o to, żeby było więcej kliknięć.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Skakanie+od+najnowszych+do+najleps zych+wypowiedzi.,2623000
jednym słowie: drodzy użytkownicy mam was w du.. i nasza racja jest racniejsza choćby była największym debilizmem
Też mnie to wkurza. Przez długi czas w ogóle nie zauważyłam opcji wyboru sortowania kolejności tematów, więc wiele przegapiłam. Sporo osób dubluje tematy, szczególnie dotyczące nowych odcinków seriali, bo świeżo założone tematy nie wyświetlają się na głównej stronie serialu. I przez to, że nie wyświetlają się na górze listy, mało kto odpowiada w niektórych tematach. :/
Najlepiej by było, gdyby nowe tematy, nowe wiadomości pojawiały się na górze listy.
tak, i oprócz tego co napisałem, czyli stare bezużyteczne tematy wyświetlają się na samym początku a powinny dawno zginąć w czeluściach forumowych, jest właśnie jedna rzecz która jest o wiele ważniejsza, a mianowicie zapytania o film czy konkretnie o odcinek który np. miał emisję dopiero w HBO, a nie każdy jak wiadomo posiada ten kanał. Tak więc zadający pytanie o jakiś szczegół, konkret, nie doczeka się odpowiedzi gdyż wielu użytkowników tylko zagląda na pozycję filmu, tak "dla sprawdzenia" jednak gdyby zobaczył taki ktoś, temat i nawet wchodząc nie miał zamiaru nic pisać, to jednak jest duża szansa że ma odruch "pomocy" i odpisałby że np. w tym filmie, odcinku serialu nie ma albo jest wątek "taki a taki".