2 marca zaznaczono że leci film La Belle & la bête 2014 produkcji francuskiej a leciał włosko hiszpański gniot La Bella e la Bestia 2014.
Proszę przyłożyć sie do pracy bo nie po to planuje sobie wieczór z filmem żeby oglądać telenowele.

Brumhilda

Już po opisie widać, że jest źle zlinkowany. Jeśli wyświetla się serial kostiumowy odcinek 1/4 to raczej nie chodzi o film a wiedząc, że filmweb się często myli można zajrzeć do innego programu i sprawdzić o co chodzi.
A co do oceny serialu jako "gniota" to głosy użytkowników świadczą dokładnie odwrotnie- francuski film ma niższą ocenę. I miniserial trwający łącznie 3 godziny z kawałkiem w żaden sposób nie kwalifikuje się pod telenowelę.

Alee

To mam za każdym razem sprawdzać linki ? Bezsens.
Dla mnie telenowela, taka sama gra, taka sama narracja, takie samo wszystko oprócz ilości odcinków. Telenowela w pigułce. dostał jakieś punkty za kostiumy i śliczną Piękną.
Zanim bedziesz dyskutować ze mną na temat tego filmu to obejrzyj 1 odcinek. Oceny mam gdzieś. Nie interesuje mnie to kto glosował i dlaczego tak. Nie sugeruje sie ocenami i trudno mną manipulować, oceniam filmy według swoich kryteriów, uczuć, wrażeń.

Brumhilda

Serial zamierzam obejrzeć, w całości, bo po jednym odcinku można z serialu zrezygnować, ale na pewno nie można wystawić mu oceny.
Rozumiem, że francuski film już obejrzałaś i jesteś w stanie porównać i stwierdzić, że jest lepszy od produkcji włoskiej. Bo jeśli tego nie zrobiłaś to nie możesz powiedzieć, że użytkownicy Filmwebu się mylą.

Alee

Na pewno można ocenić, nie sądzę żeby moja ocena zmieniła sie po 4 odcinku. Jeśli film jest straszny to moge go nawet po 20 minutach ocenić na 2 wystawiając twórcom taką ocenę za zmarnowanie mi 30 minut.
Francuskiego nie widziałam i nie oceniłam. Ale Francuzi nigdy nie zrobili takiego gniota.