2 marca zaznaczono że leci film La Belle & la bête 2014 produkcji francuskiej a leciał włosko hiszpański gniot La Bella e la Bestia 2014.
Proszę przyłożyć sie do pracy bo nie po to planuje sobie wieczór z filmem żeby oglądać telenowele.
Już po opisie widać, że jest źle zlinkowany. Jeśli wyświetla się serial kostiumowy odcinek 1/4 to raczej nie chodzi o film a wiedząc, że filmweb się często myli można zajrzeć do innego programu i sprawdzić o co chodzi.
A co do oceny serialu jako "gniota" to głosy użytkowników świadczą dokładnie odwrotnie- francuski film ma niższą ocenę. I miniserial trwający łącznie 3 godziny z kawałkiem w żaden sposób nie kwalifikuje się pod telenowelę.
To mam za każdym razem sprawdzać linki ? Bezsens.
Dla mnie telenowela, taka sama gra, taka sama narracja, takie samo wszystko oprócz ilości odcinków. Telenowela w pigułce. dostał jakieś punkty za kostiumy i śliczną Piękną.
Zanim bedziesz dyskutować ze mną na temat tego filmu to obejrzyj 1 odcinek. Oceny mam gdzieś. Nie interesuje mnie to kto glosował i dlaczego tak. Nie sugeruje sie ocenami i trudno mną manipulować, oceniam filmy według swoich kryteriów, uczuć, wrażeń.
Serial zamierzam obejrzeć, w całości, bo po jednym odcinku można z serialu zrezygnować, ale na pewno nie można wystawić mu oceny.
Rozumiem, że francuski film już obejrzałaś i jesteś w stanie porównać i stwierdzić, że jest lepszy od produkcji włoskiej. Bo jeśli tego nie zrobiłaś to nie możesz powiedzieć, że użytkownicy Filmwebu się mylą.