Witam, ja się pytam gdzie są moje "ostatnio obejrzane" ??? wchodzę na profil a tam tylko "najwyżej oceniane" i "chcę obejrzeć" Wczoraj trwały jakieś prace nad serwisem bo był chwilowo nieczynny, coście znowu porobili??? Proszę o Przywrócenie moich wszystkich obejrzanych, ponad 2tyś. filmów. Jak wejdę w najwyżej oceniane albo chcę obejrzeć to tam też pusto. Masakra!!!
Nie zniknęły chyba. U mnie jest taki błąd, że piszę żebym się zalogował żeby zobaczyć całość. Wyloguję się i powtórnie zaloguję i zobaczymy.
Spróbuj się powtórnie zalogować, u mnie wróciło do normy. Zmienili pole do logowania i stąd może być zamieszanie.
U mnie na razie się udało zalogować w końcu, w "chcę obejrzeć" już widać listę a poza tym bez zmian, mam nadzieję ze ogarną to. Na profilu dalej nie mam "ostatnio obejrzane"
Ja chcę wiedzieć co zrobili z serialami?!
Nadchodzące premiery i masz do obejrzenia puste! I co mam teraz z głowy pamiętać jakie seriale oglądałam i chcę obejrzeć? To po co mi konto na filmwebie?!
Kiedy klikam na moim koncie w zakładkę „seriale”, a następnie „ocenione”, wyświetla się: „Użytkownik nie pokazuje swoich głosów”. Wczoraj tam oceny były wyświetlone, nie było ich natomiast na poszczególnych stronach seriali. Przedwczoraj nie można się było przez kilka godzin zalogować.
Najwidoczniej szykują się jakieś zmiany. Strach się bać…
Jak się człowiek już przyzwyczai, to jak zwykle coś "polepszają". Pewnie szykują jakąś niespodziankę na Mikołaja :P
u mnie pojawia się jakiś błąd podczas logowania i nie chce wyświetlić się mój własny profil tylko w zamian wyświetla się profil innego użytkownika...
Też tak miałem kiedyś , mi dziś jak się chciałem zalogować to wszystko było jakieś niebieskie i wylogowywało mnie.