To ma być w takiej formie, czy jeszcze to nie jest skończone, bo marnie to wygląda jak na
razie, jak i w sumie reszta zmian...
Myślę, że nie jest skończone i dlatego właśnie wciąż jest możliwość korzystania ze starych kokpitów.
To raczej nie ma nic do rzeczy - bardzo możliwe, że to ostateczna wersja.
Nowa wersja Mbanku również była ukończona przy czym mieliśmy możliwość korzystania ze starej wersji przez parę tygodni, po czym została na zawsze wyrzucona do kosza. Tutaj będzie podobnie, bo nigdy nie widziałem przypadku, by duży serwis cofał zmiany, za które zapłacił zapewne pięciocyfrową kwotę i to pewnie w €uro.
Wielka szkoda, bo nowy "kokpit" czyli "mój filmweb" jest do bani. Wcześniej miałam informacje o wszystkich serialach w jednym miejscu, zawsze wiadomo było kiedy premiera i ile odcinków nieobejrzanych czeka, nic nie przegapiłam. Teraz nic nie wiadomo, muszę na każdy serial wchodzić pojedynczo, niby jest zakładka odcinki, ale co z tego. W niedzielę premierę nowych odcinków miały dwa seriale, które oglądam i co? Do dzisiaj nic, wciąż dziarsko wyświetla się informacja o odcinku z zeszłego tygodnia, beznadzieja.
Dzięki temu nabijasz im odsłony, a ekipa FilmWebu pokazuje swoje statystyki potencjalnym reklamodawcom i biznes się kręci. Niestety innego argumentu dla tych zmian nie widzę. Z drugiej strony serwis musi się mieć z czego utrzymywać...
Jakoś przez ostatnie lata nie narzekali, a przynajmniej jakoś żył i to w bardzo dobrym stylu. Nie rozumiem kogo interesuje tablica Facebookowa i przeglądanie kto co obejrzał...
Oczywiście, że taka 'funkcja' może pozostać, nie mam nic przeciwko ale nie wciskać jej na siłę jako stronę główną bez możliwości zmiany. To jest po prostu skur* , ale każdy portal w końcu dochodzi do etapu WYMUSZANIA czegoś na własnych użytkownikach. Ale na szczęście wyłączenia AdBlocka nie wymuszą :)))))