witam zauważyłem wczoraj coś dziwnego też tak macie?, co wyłączę przeglądarkę od nowa
muszę się logować na filmweb chociaż mam zaznaczone automatyczne logowanie
wcześniej tego problemu nie było pojawił się od wczoraj od tego momentu gdy strona przez
chwilę nie działała
O właśnie miałem założyć podobny wątek. Mam ten sam problem tylko zauważyłem go dzisiaj. Jestem na Chrome i nie klikam wyloguj. Przechodzę do innej strony, a za kawałek wracam do Filmwebu i jestem wylogowany... Również mam zaznaczone automatyczne logowanie i nigdy nie było z tym problemu.
Też tak mam i nie wiem dlaczego. Jest to chyba jakiś błąd. Mam nadzieję, że coś z tym zrobią, bo nie chcę po każdym wejściu ponownie się logować. Automatyczne logowanie jest wygodne dla mnie i niech to przywrócą.
Mam identycznie, wkurza mnie to bo często i gęsto tu wchodzę a za każdym razem teraz muszę się logować!!!!
No to nie tylko mnie ten fakt irytuje! Mam nadzieję, że to tylko przejściowe, bo nie wyobrażam sobie logowania się tutaj kilkanaście razy dziennie -_-
Mnie często wylogowuje przy przejściu na inną stronę, a jak się loguję, to wyskakuje komunikat, że jest zły e-mail lub hasło (chociaż jest dobre), a potem, jak się loguję drugi raz, to jest komunikat, że jestem już zalogowany.
Napisałem do administracji strony i dostałem odpowiedź, że jest wszystko w porządku, a jeśli ktoś ma problem to należy zmienić przeglądarkę lub przeinstalować system.
Też mam ten problem więc to na pewno nie kwestia przeglądarki. A jak klikam zaloguj to trafiam na stronę logowania (ale bez ssl i wyskakują jakieś krzaki). Dopiero po odświeżeniu trafiam na dobrą stronkę do logowania.
Też mam te krzaki, a jako że w starych wiadomościach z tego tematu nie ma o nich mowy, zakładam, że to jakiś nowy problem.
Ten sam problem u mnie od dwóch dni... Używam Firefoksa, ktoś inny pisał tu Chrome'ie, więc na pewno nie jest to kwestia jakiejś jednej przeglądarki.
Właśnie postanowiłem zobaczyć, jak to będzie działać w Operze. Będę z niej korzystać do końca dnia i zobaczę, czy natrafię na jakieś problemy.
W zrzucie ekranu użytkownika cotypowiesz widzę FF, a komentarz osoby używającej Chrome'a jest dość stary, czego wcześniej nie zauważyłem. Może więc problem ogranicza się do FF (co nie czyniłoby go nieistotnym). W każdym razie fajnie byłoby zobaczyć komentarze od większej liczby osób - czy też mają taki problem i jakiej używają przeglądarki.
Spróbujcie wyczyścić ciasteczka, pamięć podręczną i usunąć hasła w przeglądarce, powiedzcie czy pomogło...
Mam chrome od zawsze, ale też miałem taki problem w każdym bądź razie, teraz działa bez problemu wszystko, ale zauważyłem dzisiaj, że jakieś bugi na stronce są, komenty się długo ładują i inne podobne, może coś naprawiają i stad te błędy...
wyczyściłem ciasteczka i nic nie pomogło
u mnie tak to wygląda przy logowaniu się:
http://imageshack.us/a/img854/1692/9qnw.png
dopiero jak odświeżę stronę to jest już normalnie
ale i tak wylogowuje mnie po wyłączeniu przeglądarki.
Niestety, w Operze pojawia mi się ten sam problem. A przecież przeglądarki nie dzielą ustawień, ciasteczek itp.
Mam tak samo, I na pewno nie jest to wona przeglądarki ani żadnych ciasteczek itp bo od paru lat jakoś mnie nie wylogowywało a teraz za każdym razem i to przy logowaniu jeszcze krzaczki wyskakują ale nie zawsze, oni zawsze wszystko na cookies zwalają :P tak samo było przy znikających ocenach.
U mnie też tak samo - krzaczki + wylogowanie. I racja, to nie jest sprawa korzystania z opery czy czegokolwiek innego = nie wina przeglądarki. Problem jest ze stroną.
KUR*A próbuje wam pomóc, ale mówcie do dupy to was osra!!!! Próbowaliście wyczyścić pamięć podręczną i hasła w przeglądarkach, bo samo usuwanie ciasteczek może gówno dać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co za gosc. myslisz ze nikt nie probowal? robilem tak i nic przez 2 dni w koncu dziala. wiec jaki byl tego problem?
Co za gość, to byś napisał, że to też nie działa, jak byś nie zauważył nie tylko ty masz problem a ja staram się pomóc... To kto próbował wyczyścić pamięć podręczną ty i kto?? Bo z tego co widzę ludzie piszą tylko o ciasteczkach... Nie wiem od czego to zależy... Pewnie filmweb szwankuje w takim razie...
a ja sie podlaczylem pod temat tylko i nie jestem ludzie.... nie wazne kto probowal bo u mnie dziala - samo sie zrobilo :]