wymieniajcie tutaj, zeby tumany wiedzialy co trzeba naprawic..

edzio656

Nie mogę odhaczyć powiadomień.

Ruben_fw

jest na to sposob,trzeba klikac na zmiane powidomienia i asystenta,wtedy znikaja ;P

edzio656

Ale po jakimś czasie powiadomienia znikają .

Ruben_fw

yyy..;o no o to chodzi tak? nie rozumiem teraz..

edzio656

Tylko mam wrażenie, że to jest pułapka- stosuję tę (tą?) metodę od jakiegoś tygodnia chyba i ostatnio przy pojedynczych odpowiedziach na moje posty dostaje jedno powiadomienie od razu z liczbą 3 :D

Adrian528

tą metodę,mam tak samo czasem,no cala masa bledow..

edzio656

Temat od najnowszych, a nie od najpopularniejszych. No i moderacja, która jest do dupy.

Lord_Wmordevolt

tak,moderacja to najwieksza pomylka ;D

edzio656

jednak nie wymieniajcie,nie ma sensu bo te downy od dluzszgo czasu nic nie naprawili i chyba nie maja zamiaru..

edzio656

A jednak dodam jeszcze jedną rzecz. Pewnie większość nawet nie zauważyła, że coś nie halo. Gdy mam stronę otwartą na pół ekranu (pomijam fakt, że menu jest aż za bardzo okrojone) i zmaksymalizuję to klikając w swój profil nic się nie dzieje. Dopiero po odświeżeniu strony na pełnym ekranie wszystko działa normalnie.

unicorn_91

ta strona to po prostu porazka..to jest nienormalne zeby bylo ku.rwa tyle bledow na tak popularnej stronie..mam nadzieje ze ludzi odpowiedzialnych za programowanie tej strony spotka jakas kare za samo to ze nic nie robia tylko jeszcze pogarszaja wyglad, od paru dni nie ma pokazanego czasu trwania filmow..no ku.rwa masakra..downy po prostu..trzeba sie masowo przeniesc na inna strone,to by byla najlepsza kara dla nich,skoncza sie pieniazki z reklam to sie obudza dopiero..

edzio656

od rana FW chodzi jak rzygi przez słomkę

mastekvip

u mnie tylko znow ten "moj filmweb" muli okropnie...

mastekvip

Rzygaj przez zęby to gęste zostanie:P

WujekChu1ek

Na razie rzygam tęczą i zos­ta­je mi tyl­ko sza­ra filmłebowa rzeczywistość:P

mastekvip

Ja z kolei sram skittlesami;)