wymieniajcie tutaj, zeby tumany wiedzialy co trzeba naprawic..

edzio656

Powiadomienia,powiadomienia i jeszcze raz powiadomienia.

edzio656

Ja to bym wymienił pracowników portalu na lepszy model. I oczywiście brak filtra w chcę zobaczyć.(po raz setny)

WujekChu1ek

no wlasnie od tego trzeba by bylo zaczac ;P

edzio656

by bylo czy byloby jest poprawnie? czy obie wersje? nie wiem juz..

edzio656

w koncu to temat o bledach..xD

edzio656

obie są poprawne. Choć "byłoby" wygląda estetyczniej.

WujekChu1ek

a widzisz ;) cienszki ten nasz jenzyk ;D

WujekChu1ek

Nie zapominajmy o opieszałości w banowaniu niektórych.

ramsay2

Tutaj pełna zgoda, należy pozbywać się śmieci typu czarny wrzesień i jemu podobnych.

Vachell

Głównie o niego mi chodziło.

ramsay2

I stronniczości oraz niewywiązywaniu się z obowiązków niektórych modów, nicków wymieniać nie będę, bo każdy wie o kogo chodzi...

WujekChu1ek

Wydaje mi się, że niezłym pomysłem byłby filtr w Top500, który by dzielił filmy na te, które oglądaliśmy i te, których jeszcze nie. Bo czasem człowiek ma ochotę obejrzeć coś z "topki" i jeśli widział wiele, to musi tę długą listę przewijać i przewijać, a tak mógłby od razu wybrać opcję "Pokaż te, których nie widziałem". Ja np po filmy z rankingu często sięgam i zawsze mi tej opcji brakowało. Myślę, że mogę nie być jedyna i niejedna osoba by z tego skorzystała. W każdym razie bardziej by to było przydatne niż ich śmieszne zmiany wyglądu strony.
Jeśli chodzi o wiadomość prywatną, to nie ma sprawy. Mam nadzieję, że Twój problem się rozwiąże.

Rumia

Nie głupi pomysł...

A problem poniekąd już się rozwiązał, dzięki jeszcze raz!

Rumia

a wszelkie zmiany wygladu stron z reguly sie nie podobaja stalym bywalcom..;) tak to juz jest..;D

edzio656

moze dlatego ze czlowiek sie szybko przyzwyczaja..

WujekChu1ek

a wujaszku,jezeli chodzi o brak filtra w "chce obejrzec" to nie jest blad tylko tego prostu nie ma, a przydaloby sie..mozna zalozyc jeszcze temat dotyczacy poprawy funkcjonalności portalu ;)

edzio656

To już masz to wyżej. :)

Rumia

;)

Rumia

mozesz to wpisac na nowym temacie

edzio656

A przeczytają to? ;p

Rumia

na pewno ktos z administracji to przeczyta..tak mi sie wydaje..tylko skoro tumanom nie chce sie naprawic bledow to tym bardziej poswiecic czas na ulepszanie..;/

edzio656

nie ogarniam tego..

edzio656

Owszem to błąd w mózgu programistów tego portalu, ponieważ od X lat ludzie się domagają tego filtra... O oni poprawiają tylko layout, wierzchnią warstwę, to tak jaby brzydką babę pomalować i będzie ładna, ale w środku wiesz, że to pasztet:P

WujekChu1ek

hehe ;D zeby tylko nie pousuwali tych tematow bo nie chce mi sie zakladac nowych,ale jak to zrobia to zaloze..;)

edzio656

I zostaniesz zbanowany ;)

Vachell

no trudno,to zaloze nowe konto,zaden problem..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
edzio656

ale ten moj chuck w avatarze jest hipnotyzujacy nie ? ;D

edzio656

nick trzeba bedzie wymyslic inny albo jakis podobny,ale chuck juz zostanie na zawsze xD

edzio656

Zajebisty awatar, ale nie wiem co to za stworzenie, pisałem Ci tylko, że na pewno mniej dziwny stwór od tego, którego w awatarze mam ja :D

edzio656

chyba troche za mocny zart..;P

edzio656

Czemu za mocny, ja tam się pośmiałem:P

edzio656

tzn zaplodnionej,mozna strzelac slepakami tez xD nawet obcy moze miec problemy zdrowotne hahha

edzio656

Mocny, ale jednocześnie niezły :D

Vachell

https://www.youtube.com/watch?v=93IqdMndKmU

WujekChu1ek

reklamy z czakiem sa najlepsze jakie znam ;D ze tez kiedys byly takie fajne.reklamy tv a teraz..brak mi slow..

edzio656

jak zaczynaja sie reklamy to trzeba przelaczyc od razu albo wyciszyc chociaz bo to jest tragedia..

WujekChu1ek

Teraz wszystko jasne, pamiętam reklamę Chupa Chupsa, choć zdecydowanie bardziej preferuję extazy tej samej nazwy :D

Vachell

haha ;D

Vachell

z dropow ktore bralem i chyba mialy dzialanie podobne do extazy,nie jestem pewny, to spongeboby,koty,youtuby, i znaki zapytania xD

edzio656

Ja jeszcze listki, miśki i domino :D

Vachell

takich nie jadlem i juz nie sprobuje, rzucilem wszystko..;)

edzio656

Rzuciłeś wszystko poza jednym, poza dziewczyną, nie miałeś jej :D

Vachell

Nie jadłem:P

WujekChu1ek

Ale dobrze siedzisz w temacie :P

Vachell

Mam staż, cóż rzec...:P

WujekChu1ek

"Staż"?? Dobre sobie :D