Ja to bym wymienił pracowników portalu na lepszy model. I oczywiście brak filtra w chcę zobaczyć.(po raz setny)
I stronniczości oraz niewywiązywaniu się z obowiązków niektórych modów, nicków wymieniać nie będę, bo każdy wie o kogo chodzi...
Wydaje mi się, że niezłym pomysłem byłby filtr w Top500, który by dzielił filmy na te, które oglądaliśmy i te, których jeszcze nie. Bo czasem człowiek ma ochotę obejrzeć coś z "topki" i jeśli widział wiele, to musi tę długą listę przewijać i przewijać, a tak mógłby od razu wybrać opcję "Pokaż te, których nie widziałem". Ja np po filmy z rankingu często sięgam i zawsze mi tej opcji brakowało. Myślę, że mogę nie być jedyna i niejedna osoba by z tego skorzystała. W każdym razie bardziej by to było przydatne niż ich śmieszne zmiany wyglądu strony.
Jeśli chodzi o wiadomość prywatną, to nie ma sprawy. Mam nadzieję, że Twój problem się rozwiąże.
a wujaszku,jezeli chodzi o brak filtra w "chce obejrzec" to nie jest blad tylko tego prostu nie ma, a przydaloby sie..mozna zalozyc jeszcze temat dotyczacy poprawy funkcjonalności portalu ;)
na pewno ktos z administracji to przeczyta..tak mi sie wydaje..tylko skoro tumanom nie chce sie naprawic bledow to tym bardziej poswiecic czas na ulepszanie..;/
Owszem to błąd w mózgu programistów tego portalu, ponieważ od X lat ludzie się domagają tego filtra... O oni poprawiają tylko layout, wierzchnią warstwę, to tak jaby brzydką babę pomalować i będzie ładna, ale w środku wiesz, że to pasztet:P
hehe ;D zeby tylko nie pousuwali tych tematow bo nie chce mi sie zakladac nowych,ale jak to zrobia to zaloze..;)
Zajebisty awatar, ale nie wiem co to za stworzenie, pisałem Ci tylko, że na pewno mniej dziwny stwór od tego, którego w awatarze mam ja :D
reklamy z czakiem sa najlepsze jakie znam ;D ze tez kiedys byly takie fajne.reklamy tv a teraz..brak mi slow..
Teraz wszystko jasne, pamiętam reklamę Chupa Chupsa, choć zdecydowanie bardziej preferuję extazy tej samej nazwy :D
z dropow ktore bralem i chyba mialy dzialanie podobne do extazy,nie jestem pewny, to spongeboby,koty,youtuby, i znaki zapytania xD