wczoraj nagle zniknął procent podobieństwa gustu filmowego z grubo ponad połową moich znajomych. Co jest tego przyczyną?
Wszedłem właśnie na kompa - niestety to samo. z mobilnej aplikacji nawet nie próbowałem korzystać - za dużo słyszałem opinii ,że to porażka
Grałem we wszystkie FC, ale myślę, że to nie jest forum żeby o tym dywagować:P Jak chcesz to mogę pogadać z tobą na PW, powiedz jak chcesz to wyślę ci wiadomość na priva, wtedy będziesz mógł odpisać:P
Mam konto od niedawna. Przy ocenionych ok. 200 filmach gustomierz pokazuje mi JEDNEGO gustopodobnego. Interesują mnie znajomi tylko gustopodobni, skąd ich brać, skoro już zniknęła nawet zakładka z gustopodobnymi pod filmami?!
Ten komentarz to bł sarkazm z mojej strony a tak na poważnie, miałem podobny problem z moją narzeczoną, nie miałem jej w gustopodobnych i nie pokazywało mi w ogóle statystyk i wspólnych oglądniętych filmów, a miałem ją na szczycie mojej listy 72,3% podobieństwa, ale się naprawiło i wszystkich znajomych gustopodobnych pokazuje staty już normalnie, więc myślę, że to chwilowa usterka... FW ciągle modernizuje stronę dodając jakieś niepotrzebne bzdety typu "poleć znajomemu" i inne pierdoły a nie zabiera się porządnie za już istniejące wady i błędy portalu, ten temat jest wałkowany ładnych parę lat, więc nie dziw się, że coś nie działa tylko po prostu przyzwyczaj się do tego... A co do twojego problemu to twoi znajomi muszą mieć też oglądnięte tych "200 filmów" inaczej nic z tym nie zrobisz, przykładowo mam 4949 oglądniętych filmów i z 57 znajomych mam pokaz procentowy większości z nich, więc jedynym rozwiązaniem z tej sytuacji(reasumując) musisz po prostu oglądać więcej wilmów, wtedy gustomierz będzie działam w "miarę" poprawnie:P Z resztą moim zdaniem zbędny gadżet:P
"Interesują mnie znajomi tylko gustopodobni" to akceptuj znajomych z faktycznie podobnym gustem, ja lubię filmy SF i tematykę kung fu i anime powiedzmy, więc mam znajomych oglądających większość filmów tego gatunku, nie wszystkich wiadomo, ale jeżeli rozmawiasz z ludźmi na forach i wiesz czym się interesują to dodawaj ich do znajomych oczywiście jeżeli zaakceptują twoje zaproszenie, ot taka małą podpowiedź na logikę idzie to ogarnąć...
Ps. U Mnie na "kokpicie" gustopodoni są pokazywani, nie mam tego ustawionego więc sprawdziłem i działa, czyli jak pisałem wcześniej, to tylko chwilowa usterka...
U mnie już od 2 dni też ze znajomymi coś jest nie tak. Nie dość,że ich kolejność jest pomieszana, to nie ma tego licznika ile % nam się zgadza filmów tak było od 2 dni, a dzisiaj pokazuje mi tylko z 1 osobą...
Aaa no to wszystko jasne. Napisali, że wszystko już w porządku żeby mieć nas z głowy pomimo,że problem nadal jest...
Tak samo jak z serialami, do przyszłego roku chyba ich się nie doczekam....
No niestety... miejmy nadzieję,że może jednak się poprawią i zrobią nam taki prezent jak naprawa tych zgodności z znajomymi i powrót oglądanych seriali ;)
Niby wczoraj wszystko wróciło do normy i znowu widzę % zbieżność ze znajomymi oraz tzw. gustopodobnych, ale... w dalszym ciągu wyświetlani są tam użytkownicy, z którymi łączy mnie zaledwie kilkadziesiąt obejrzanych wspólnie filmów (przecież to kilka % obejrzanych przeze mnie tytułów). Po co więc było to ponad dwutygodniowe zamieszanie na stronie?!
mam to samo. mam wspólnych 50 filmów - to nawet nie jest 0,1 procenta moich filmów. Nadto nie rozwiązany problem znajomych, którzy zostali zbanowani - ich oceny wciąż figurują na moim profilu
No nie. Do wczoraj wszystko było dobrze, czyli od mniej więcej 6 dni ,a teraz znowu znajomi się posypali z %%.
Już mam dobrze, pod awatarem jeszcze pomieszane, ale w znajomych wróciły. Ale tam... ważne, że oceny nie znikają. :D
Szok, znajomi i % działają poprawnie ;)
Drogi FW skoro tak wam rewelacyjnie idzie naprawa, to może naprawicie seriali i dodacie je znowu na profile ? :)