jak długo czeka się na zaakceptowanie wrowadzonych zmian lub dodanych nowych informacji odnośnie filmu np obsada, opis filmu
nie mogę znaleźc informacji na ten temat a jakoś 2 tygodnie temu w/w informacje dodałem do jednego filmu
oczywiście, zakładając, że nie zrobisz żadnego rażącego błędu z powodu którego to kontra mogłaby zostać odrzucona, bo będziesz czekał jeszcze dłużej :P
No nieogarniają ale na tym portalu jest tylko 53 aktywnych weryfikatorów a większość z nich ma wąski zakres uprawnień.
http://www.filmweb.pl/user/patkot28/blog/531716
Widać, że jest mało frajerów, którzy chcą je.ać za darmo bo liczba weryfikatorów stoi w miejscu.
Jest odwrotnie. Osób chętnych do weryfikacji nie brakuje, ale nie każdemu daje się uprawnienia, bo nie każdy nadaje się do tej roboty.
Czytaj, proszę, ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałam, że ta liczba jest duża. Nie wiem jaka jest, bo nie jestem osobą, do której chętni się zgłaszają. Wiem tylko, że na pewno tacy (chętni do weryfikacji) istnieją i ze swoimi marzeniami się nie kryją. No ale to, że Ty chcesz zostać radnym nie znaczy, że się na to stanowisko nadajesz, prawda? Były przypadki inne - osoby, którym proponowano weryfikację odmówiły, bo nie miały na to ochoty lub czasu.
Nie podoba mi się Twoje zachowanie. Słabo wygląda dyskusja z Tobą, jeśli Ty osoby, których nie znasz nazywasz frajerami. To bardzo brzydkie. Na jakiej podstawie? Domyślam się, że odpowiedź znaleźć można w innej Twojej wypowiedzi z innego tematu gdzie pisałeś o tym, że trzeba być frajerem, by odwalać jakąś tam robotę za darmo. Jednego nie bierzesz pod uwagę - że wcale nie trzeba tego odbierać jako robotę, że osoby, które się tym zajmują zwyczajnie to LUBIĄ. Jest to dla nich hobby, w zakresie ich zainteresowań. Nie wiem też czy masz tego świadomość, ale osoby weryfikujące nie mają obowiązku weryfikować. Nikt nad nimi nie stoi i nie wrzeszczy "Masz sprawdzić tyle i tyle, albo wylatujesz!". Weryfikują kiedy mają czas, chęci, możliwość. W każdej chwili mogą też przestać. Wtedy po jakimś czasie odbiera się im uprawnienia, powołuje się nowych weryfikatorów. Mniej więcej tak.
Po prostu dla mnie to jest chore, że weryfikacja na Filmwebie ma takie opóźnienia i nikt nie pracuje nad tym aby tą sytuację naprawić.
Przeczytałem co napisałaś i ok masz rację. Lubią tą, to ich hobby. Spoko. Cofam tych frajerów. :) Po prostu jestem rozgoryczony filmwebowymi kolejkami.
Pocieszę Cię - nie jesteś sam. Wszyscy czekają na sprawdzenie materiałów i chyba każdy jest rozgoryczony (to się tyczy także weryfikatorów). Dobrze, że przynajmniej potrafisz się przyznać do błędu. Bo na dobrą sprawę nie oszukujmy się - nie możesz nikogo nazywać frajerem w sytuacji kiedy sam zebrałeś prawie trzysta punktów, za które z całą pewnością nikt Ci nie zapłacił. ;)
to jest jedna wielka kpina, olbrzymi portal tutaj nie 50 a 500 weryfikatorów powinno być ... byłoby 500 to od razu wszystko szło by kosmicznie sprawniej niż teraz, bez porównania, co to za problem wejść sprawdzić ze źródłem zaakceptować i tyle... żenada
Nie rozumiem dlaczego ekipa Filmwebu nie pracuje nad zwiększeniem liczby weryfikatorów. To co się obecnie wyprawia z kontrybucjami przechodzi ludzkie pojęcie. Jeszcze te durne limity na dodawanie treści. Zgadza się żenada.
Niemały udział w tempie sprawdzania ma staranność w dodawaniu informacji. Precyzyjne linkowanie do konkretnych wiarygodnych stron.