Mój Filmweb, to nic innego, jak robienie z Filmwebu facebooka. Czemu atakuje mnie (nieczytelna przez wielkość czcionki) aktywność moich znajomych, a inne informacje są "schowane". Nie wiem czemu to ma służyć, ale na pewno nie wygodzie użytkowników. Dziękuję, pozdrawiam twórców strony i życzę pójścia po rozum do głowy.

Zygfryd666

Popieram.
Oglądam sporo seriali i kokpit był moim ratunkiem jeśli chodzi o pamiętanie wszystkich dni premier.....Teraz muszę wchodzić w każdy z nich z osobna by zobaczyć czy wszystkie są ocenione.
Dodatkowo aktywność moich "znajomych" na 90% szerokości....Do tej chwili nie wiedziałam jak się nazywają (mieliśmy tylko podobne gusta) I TAK MOGŁO ZOSTAĆ.

Chcę stary filmweb :(

meganne

Tak brak listy seriali tudzież kiedy jaki odcinek to porażka i wielki ból ;)
Teraz o połowie zapominam ;)

meganne

"Będę musiała" bo przecież przez miesiąc jeszcze będzie istniał "stary kokpit".

Last_Ronin

jak uruchomić stary kokpit? mi od razu to nowe gówno wskoczyło :/

madziaizdam

ok dobra już nie ważne znalazłam ;)
Popieram wszystkie sprzeciwy odnośnie tego nowego kokpitu.
Na co mi wiedzieć co oglądał "jakiś" tam znajomy...
gdzie moje seriale :( bez telewizji i oglądania na bieżąco to nie mam pojęcia kiedy one lecą... każda konkurencja posiadająca tą opcje będzie mile widziana ;D

Zygfryd666

Kompletnie bez sensu jest ta zmiana. Powiadomienia o każdym odcinku lecącym w tv? Dostaje nawet powiadomienia o odcinkach, które oglądałam kilka miesięcy temu!
Brak kokpitu skłania mnie do ucieczki z filmweba bo to była najważniejsza opcja. Oglądam wiele seriali, obecnie ponad 20. Naprawdę nie sposób pamiętać o każdym (nie byłoby problemu gdyby wychodziły cały rok ale wiadomo jak to wygląda - kilka miesięcy emisji i kilka miesięcy przerwy).
Dopóki można wrócić do starego kokpitu, będę korzystała. Jeśli ta opcja zniknie będę musiała znaleźć inny sposób. Może jakaś konkurencja wykorzysta lukę, oby ;)

Zygfryd666

O widzicie, trzeba stworzyć nową stronkę, która będzie wykorzystywała bazę danych z filmwebu;) Mam nadzieję, że się opamiętają i coś z tym wszystkim zrobią. Ja zawsze sprawdzałem co leci w TV danego dnia na kokpicie - teraz jest to bardzo nieczytelne i utrudnione. Wszystko było małe i czytelne, a teraz dostaje oczopląsu wchodząc tutaj. To co było złe na stronie głównej, przenieśli na cały portal.

użytkownik usunięty
Zygfryd666

Może następnym krokiem będzie zmiana nazwy portalu? To kuszące... Ciekawe propozycje już dzięki Tobie się pojawiły. Może zostaną wzięte pod uwagę.

filmdzbook?

użytkownik usunięty
gagarin77

Lepsze niż faceweb.

Zygfryd666

faktycznie, mało czytelne zmiany itp. ale i tak redakacja ma nas w dupie