Po sprawdzeniu czy nie ma w bazie, ani nie czeka na dodanie dany film (stan w porządku), czekam pół roku na odpowiedz. Nie otrzymuje jej, zamiast tego wyskakuje sobie sam film ni stąd ni zowąd i tak za każdym razem. Jeśli uda się już otrzymać wiadomość, brzmi ona "nie dajemy" bez wytłumaczenia. mnie nie zależy na punktach to po prostu irytujące że poświęcony czas na uzupełnienie bazy nie jest teraz nawet komentowany żałosnym "nie dajemy".
Też tak miałem niedawno, racja. W moim przypadku usunęli film, do którego czekało więcej materiałów - w tym kilka moich. Zostawili goły film, no cóż.. Ale w Twoim przypadku to już w ogóle dziwnie, chyba, że ten z alternatywnym tytułem był po prostu pierwszy. I weryfikator nie zauważył tego filmu w jakiś sposób i powstał drugi już z oryginalnym.
Z tymi powiadomieniami to niezły pomysł :) Również się nie poddaję. Pozdrawiam
Problem w tym, że nie dodaję na razie nic do tego pozostałego (choć są braki), bo oczekuje tam kontrybucja o zmianie tytułu i sytuacja może trwać w kółko, a czas oczekiwania na akceptację zmian jest spory :)
Zazwyczaj przy dublach usuwany jest tytuł, który ma mniej dodanych materiałów i mam tu na myśli nie materiały oczekujące na akceptację tylko te widoczne już przy danym tytule. No, ale to zazwyczaj :)
Tak to w sumie wyglądało. Mogła by jednak być zakładka typu "odrzucone - skasowana strona filmu/ gry/ osoby itp.", bo -
abstrahując - od dodawania materiałów, to niemiło jest jak ocenione filmu giną i o tym nie wiem :)
Ech, akurat na Filmwebie mogłoby być dużo rzeczy, a ty jesteś już tutaj na tyle długo, aby zorientować się, że te najpotrzebniejsze nigdy się nie pojawiają, za to zawsze można liczyć na zmianę wyglądu strony z kijowej na kijowszą :/