witam, ostatnio pozwolilem sobie zauwazyc trolla, np. dzis zalozylem temat w forum inne "BAAAAAAAAAAARDZOOO STRASZNA LITERATURA' a on zamiast polecic jakiejs ksiazki, nawija idiotyczne posty,np typu: "Jak chcesz się gościu bać to zapraszam na Prage, haha XD." pozniej byl rowniez post: "Idź sobie poczytaj plan miasta, od razu zobaczą żeś turysta i Cię obrobią. Jak się postawisz (co osobiście polecam) to zostaniesz potraktowany jak śmieć, oraz zgwałcony moralnie." wtf?? moze ktos usunac tego trolla??

Kotek_haker

Wpisujcie miasta.

Wakko

Sosnowiec.

G00N3R

Ujsoły.

użytkownik usunięty
Wakko

xDDDDDDD

Kotek_haker

sam sprowokowałeś wystarczyło wpisać bardzo zamiast baaaaaaaaaaaaaaaaardzoooo, aż tak ci się nudzi ? idź pobiegaj, porób fizycznie a potem sam znajdziesz szybko to czego szukasz

pawel059

to jest niby prowokacja, kiedy ja pisze "baaaaaaaaaaaaaaaaardzoooo"?? co w tym glupiego?? co z tego ze mi sie nudzi?? nie zrobilem nic idiotycznego.po prostu mam ochote na dobra literature a ten frajer zasmieca mi temat!

Kotek_haker

inaczej ty to odczytujesz kiedy to piszesz inaczej inni kiedy to widzą co napisałeś, tak jak nie zawsze jesteśmy dobrze zrozumiani jak coś mówimi

pawel059

wlasciwie masz racje, ale jak juz tak jest to sa to kompletni wariaci

Kotek_haker

poza tym jak kiedyś się dowiedziałem, jak piszesz z caps lockiem to to jest czytane jako krzyk

pawel059

tak,bo chcialem naprawde strasznej literatury.A tak pozatym Caps Lock nie wnosi nic do sprawy

Kotek_haker

może trzeba było w mniej prostych słowach wyrazić prośbę to poważniej by cie potraktowano

pawel059

zrobilem tak kiedys i dawali mi same slabe gnioty

Kotek_haker

a teraz dali ci coś lepszego ?

pawel059

Ten koleś to samozwańczy "troll hunter", nie warto z nim gadać.

Kotek_haker

Na drugi raz podaj po prostu link do tego tematu. Twoja skarga będzie bardziej rzetelna (jeśli nie chcesz po prostu czegoś wyolbrzymić) i zaoszczędzisz klawiatury.

http://www.filmweb.pl/forum/inne/BAAAAAAAAAAARDZOOO+STRASZNA+LITELATURA,2659328