A ja nie mogę usunąć "znajomego". Pomóżcie wie ktoś jak to zrobić? Weszłam w zakładkę Zanjomi>Zarządzaj. Klikam w krzyżyk i wyskakuje mi komunikat z błędem. Nie wiem czy to jakiś chwilowy problem. Nigdy nie usuwałam więc może robię coś nie tak...
Mnie przy akceptowaniu znajomych wyskakuje błąd, więc mam nadzieję, że to tylko chwilowy problem zarówno u mnie, jak i u ciebie.
No oby. Najwyżej poczekam do jutra i zobaczę. Ewentualnie poczekam dłużej:-( Zaczynam tęsknić za starym fw.
Ja też zastanawiam się nad tym nie jak zaakceptować znajomego, ale jak usunąć, bo nijak nie widzę żadnej możliwości, ale może ślepota kurza mnie dopadła....
Wchodzisz w zakładkę znajomi na swoim profilu - wyswietlasz listę wszystkich i masz fiszkę zarządzaj. Klikasz w zarządzaj i są krzyżyki gdzie można usunąć. 2 miesiące temu nie dało rady bo wyskakiwał komunikat z błędem. Potem w końcu dało radę a jak jest teraz to nie wiem.
Poskutkowało - wszystko jest już OK (sprawdziłem przed chwilą).
Serdeczne dzięki za pożyteczną radę :)
Pozdrawiam serdecznie :)
Ja nie mogę zaakceptować zaproszenia już od 3 dni...a administratorzy serwisu nic sobie z tego błędu nie robią i konsekwentnie, jak zwykle, mają nas uztkownikow w d*pie.
Ja też nie umiem akceptować otrzymanych zaproszeń . Czy ktoś mi pomoże ? Otrzymałem zaproszenie i pisze mi , że muszę zaakceptować . Jak to się robi ?