BlackShit

Mam ten sam problem od kilku dni :/

BlackShit

A ja nie mogę usunąć "znajomego". Pomóżcie wie ktoś jak to zrobić? Weszłam w zakładkę Zanjomi>Zarządzaj. Klikam w krzyżyk i wyskakuje mi komunikat z błędem. Nie wiem czy to jakiś chwilowy problem. Nigdy nie usuwałam więc może robię coś nie tak...

EM_DE_KE_AS

Mnie przy akceptowaniu znajomych wyskakuje błąd, więc mam nadzieję, że to tylko chwilowy problem zarówno u mnie, jak i u ciebie.

Purslane

No oby. Najwyżej poczekam do jutra i zobaczę. Ewentualnie poczekam dłużej:-( Zaczynam tęsknić za starym fw.

EM_DE_KE_AS

Ja też zastanawiam się nad tym nie jak zaakceptować znajomego, ale jak usunąć, bo nijak nie widzę żadnej możliwości, ale może ślepota kurza mnie dopadła....

cOOba

Wchodzisz w zakładkę znajomi na swoim profilu - wyswietlasz listę wszystkich i masz fiszkę zarządzaj. Klikasz w zarządzaj i są krzyżyki gdzie można usunąć. 2 miesiące temu nie dało rady bo wyskakiwał komunikat z błędem. Potem w końcu dało radę a jak jest teraz to nie wiem.

EM_DE_KE_AS

Poskutkowało - wszystko jest już OK (sprawdziłem przed chwilą).
Serdeczne dzięki za pożyteczną radę :)
Pozdrawiam serdecznie :)

cOOba

Nie ma za co:-)
Cieszę się, że mogłam pomóc.
Również pozdrawiam:)

BlackShit

Ja nie mogę zaakceptować zaproszenia już od 3 dni...a administratorzy serwisu nic sobie z tego błędu nie robią i konsekwentnie, jak zwykle, mają nas uztkownikow w d*pie.

Pink Freud

Ja też nie umiem akceptować otrzymanych zaproszeń . Czy ktoś mi pomoże ? Otrzymałem zaproszenie i pisze mi , że muszę zaakceptować . Jak to się robi ?

krecik79

To proste wchodzisz w zakładkę znajomi zaproszenia otrzymane i klikasz akceptuj