usuniecie konta

użytkownik usunięty

jak dlugo sie czeka na usuniecie kotna ? wczoraj wyslalem maila

użytkownik usunięty

no chłopie tak z minimum 10 lat i to jeszcze jak sobie zasłużysz.

użytkownik usunięty

jestes zabawna jak dom dziecka

użytkownik usunięty

bu ;*

A mi się żart podobał. Hihihihi :* Masz jeszcze jakieś? Może poklikamy? Skad jesteś i ile masz lat?

użytkownik usunięty
zelmer

jestem z Ujsoł, mam 10 lat i szukam sponsora , jesteś chętny?

Nie wiem gdzie jest Ujsoł, żart z wiekiem prześmieszny ale niesmaczny, bo 10 lat to za mało dałaś. A co do sponsoringu, to musiałbym najpierw zobaczyc Twoje fotki, zeby ocenic czy mi się opyla.

użytkownik usunięty
zelmer

a kto powiedział, że teraz żartuję?

10 latka nie wie co to znaczy sponsor

użytkownik usunięty
zelmer

to już wiedzą 9latki.

skad wiesz?

użytkownik usunięty
zelmer

takie czasy.

nie wierzę

użytkownik usunięty
zelmer

it's your problem, men.

a moze man? i raczej jednak nie mój, tylko tych 9latek

użytkownik usunięty
zelmer

jako 10latce nie powinieneś tak restrykcyjnie podchodzic do tego co piszę.

ale nie jestes 10latką, wiec powinienem

użytkownik usunięty
zelmer

ależ jestem.

udowodnij to jakos

użytkownik usunięty
zelmer

nie mam jak.

takze tego. o ktorej rano wstajesz?

użytkownik usunięty

Musisz zapytać tych, co mają wiele kont i już usuwali ;)

użytkownik usunięty

naprawdę chcesz usunąć swoje konto? ale jak się dowiesz to daj znać, nie wykluczam, że też kiedyś usunę

użytkownik usunięty

Ja też. Każdemu kiedys sie znudzi.

użytkownik usunięty

Ja na pewno nie usunę. Chyba żeby mnie zbanowali, ale nie ma na to szans.

użytkownik usunięty

Ja usune lub banik.

użytkownik usunięty

U mnie musieliby mieć podstawy na bana, a nie mają i nie będą mieli, bo nie zacznę łamać regulaminu. Nie czuję takiej potrzeby. Jeśli miałabym zniknąć, to bym ukryła bloga, oceny i wszystko, uczyniła profil pustym dla innych osób, ale zostawiłabym, bo zawsze może przyjść chęć by wrócić i korzystać dalej.

użytkownik usunięty

Oceny najlepiej wykasowac w przypadku bana, bo u mnie nadal figuruja noty trzech banowiczów.

użytkownik usunięty

O co chodzi?

użytkownik usunięty

O oceny, które zostaja po zbanowanych znajomych.

użytkownik usunięty

Też pierwsze słyszę

użytkownik usunięty

A zbanowali Ci znajomego kiedyś?

użytkownik usunięty

Ale o co chodzi? Gdzie zostają? Oceny czy komentarze?

użytkownik usunięty

Ban równoznaczny jest z trwałą blokadą konta. Wszystkie oceny są nadal widoczne dla znajomych zbanowanego.

użytkownik usunięty

No to jak najprościej zasłużyć na bana - nie chce mi się czytać regulaminu.

użytkownik usunięty

A tego to ja już nie wiem, bo ja go nie łamię. Użyj wyobraźni. Ale najlepiej jeśli nie chcesz mieć tutaj konta, to może po prostu je usuń...Tak chyba będzie najłatwiej. W każdym razie lepsze to niż zadawanie dziwnych pytań na forum.

Pozdrawiam. Miłego dnia.

użytkownik usunięty

Pytanie jest poważne i nie widzę powodu żeby nie miało zostać zadane. Z dyskusji wynika, że jak chcesz usunąć konto to prościej jest je zbanować niż wysyłać gdzieś tego maila.

użytkownik usunięty

Bardzo w to wątpię. Znajomy jak chciał usunąć, to mówił, że przyszło mu powiadomienie na maila jeszcze tego samego dnia żeby wysłał jakieś potwierdzenie ostateczne. On go nie wysłał, bo się rozmyślił, ale jak widać działa to dość sprawnie. Żeby zostać zbanowanym trzeba dobrze narozrabiać, a to na pewno jest bardziej czasochłonne niz wysłanie dwóch maili. Pomijając już sam fakt, że jest to idiotyczne. Kwestia tylko tego ile trzeba czekać na usunięcie danych z bazy.

Maila wysyła się na adres pomocy. Kiedyś pisałam na niego w innej sprawie i również odpisali mi bardzo szybko i uprzejmie. Adres wygląda tak: pomoc@filmweb.pl

użytkownik usunięty

No oczywiście wyzywanie kogoś od najgorszych, co zdarza się mimo wszystko nagminnie, nie wchodzi w grę, myślałam o czymś innym raczej. Jeśli jest tak krótki czas oczekiwania to nie ma co wydziwiać z głupotami i banami. Ja konta bym nie zostawiła właśnie żeby mnie nie korciło do niego wracać a to co dodałam do bazy i tak pozostanie.
Odpowiedziałaś też na pytanie opls ale nie wiem czy je znajdzie.
Dzięki za podesłanie adresu, zanotuję sobie go.

użytkownik usunięty

A zapomniałam. Również udanego dnia życzę :).

użytkownik usunięty

Dziękuję. Już od rana jest udany. ;-)

Część Zuza ( mogę tak? )
Troszkę się chyba zamotałaś. Jeżeli nie łamiesz regulaminu to znaczy, że go znasz, a jeżeli znasz to musisz wiedzieć jak
go złamać, żeby dostać bana. Nieprawdaż? ;)
Pozdrawiam i życzę miłego czwartku.

użytkownik usunięty
jaca1969

Nie. Absolutna bzdura. To Ty mieszasz niemiłosiernie. Już nie po raz pierwszy zresztą. Nie wiem czy próbujesz być na siłę przemądry, ale już mnie nudzą Twoje zaczepki. Nic nie osiągniesz. I rusz głową, bo moje wypowiedzi są jasne. To, że ktoś zna regulamin nie znaczy, że wie jak dostać natychmiastowego bana, bo jak pewnie wiesz, jest mnóstwo osób, które go łamią, a banów nie dostają. Proste, prawda? A jakie logiczne!
Już sobie skojarzyłam to konto. Za często się do mnie odzywasz na forum. Dziwią mnie te podejścia skoro przecież musiałeś się zorientować, że za każdym kolejnym razem traktuję Cię coraz bardziej chłodno. Proponuję omijać mnie, bo za którymś razem po prostu zignoruję, a to ponoć nie jest przyjemne.
Również udanego dnia!

użytkownik usunięty

To olejoo?

użytkownik usunięty

Że co, proszę? O matko. Aleś wyleciał jak Filip z konopii ;D Zresztą skąd ja mogę wiedzieć? Ja na tym portalu jestem pewna tylko jednej osoby - siebie ;-) Po prostu już gdzieś tam się zdarzyło, że ten Pan powyżej wyprowadzał jakieś logiczne wnioski z moich wypowiedzi czy tam ogólnie z dyskusji na forum, a ja zwykle jestem wierna swojej własnej logice i nie bez powodu - na studiach miałam z tego 5 jako jedyna w grupie, co dawało mi możliwość udzielania korepetycji i zwolnienie z egzaminu końcowego, więc co jak co, ale myśleć logicznie to ja potrafię. Co prawda to była logika prawnicza, więc nieco inny typ, ale to wszystko ma podobne podstawy ;))
Chyba przyznasz mi rację - to, że ktoś się orientuje w regulaminie nie znaczy, że wie jak zasłużyć na blokadę konta. Bo na bana, to chyba trzeba się nieźle starać i przez dłuższy okres czasu.
Ja bym prawdopodobnie nie potrafiła zrobić tak, by mnie zablokowali. Bo moje własne zasady by mi na to nie pozwoliły.

Powiedz mi proszę - dlaczego niektórym osobom jest ciężko zrozumieć drobny żart na forum? Czy wszystkommusi być " śmiertelnie " poważne?

Ps. Nie każdy post to " prowokacja " ! Więcej luzu Ci życzę bo jesteś strasznie spięta.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
jaca1969

W dalszym ciągu mylisz pojęcia. Wręcz przeciwnie - nie jestem ani trochę spięta. Jestem bardzo spokojna. Wybacz, ale na luz pozwalam sobie, gdy kogoś znam osobiście i rozmawiam z nim w cztery oczy. Wtedy można sobie żartować. Gdy rozmawiam z ludźmi, których nie znam staram się być poważna i pisać konkretnie, aby nie istniało ryzyko, że coś zostanie zrozumiane opacznie. Ja niestety nie znam Ciebie, więc nie mogę wiedzieć, co z Twoich komentarzy będzie żartem, a co zawoalowaną kpiną. Jestem zdania, że z żartami w Internecie trzeba postępować bardzo ostrożnie.
Pozdrawiam oczywiście również.

Czyli - wszystko co powiesz może być wykorzystane przeciwko Tobie ;)

No i co kłamczucho usunęłaś.

użytkownik usunięty

znac ci nie dam, bo jak mi usuna to nie bede mial jak, ale wlasnie przyszedl mail zebym potwierdzil rezygnacje z konta, wiec zobaczymy ile bedzie trwalo usuniecie konta od wyslania potwierdzenia

użytkownik usunięty

No i od dzisiaj mogę codziennie wchodzić na twoje konto i będę widzieć i zarazem wiedzieć