pewnie taka propozycja juz byla skladana nie raz.
Ale byłaby przydatna, wielu tu takich co tylko trollują, obrażają, i robią nie potrzebne spamy.

użytkownik usunięty
alex_29_filmweb

tylko na blogi
na forach było by to bezsensu

no nie wiem czy fajnie czytać jak ktoś obraża Cię publicznie.

alex_29_filmweb

Może nie fajnie, ale osobiście wolałbym wiedzieć, że ktoś mnie wyzywa i obraża, chociażby po to by móc zgłosić takie posty, aby nie wisiały w nieskończoność, aniżeli żyć w błogiej nieświadomości.

użytkownik usunięty
Herushingu

Jak wisiałyby w nieskończoność? Przecież jakbyś zablokował daną osobę, to ona by nie mogła odpowiadać na twoje posty, ani wchodzić na profil. Zablokowanie, to zablokowanie, a nie tylko to że powiadomienia by ci nie przychodziły.

Dlaczego bez sensu? Jak najbardziej sensowna opcja. Skończyły by się wyzwiska i wzajemne obrażanie.

użytkownik usunięty
Andrzejek324

sensowna krytyka też by się skończyła
nie lubię jak mnie ten i ten krytykuje to to daję mu ignora

No i o to chodzi. W tematach u każdego powinni się wypowiadać tylko ci, którzy się zgadzają z danym użytkownikiem.

Andrzejek324

To, że nie rozumiesz czegoś takiego jak "dyskusja" wszyscy wiedzą.
Nie chcesz być wyśmiewany? Przestań pisać albo zmądrzej.

Dealric

To, że ty i paru tobie podobnych oszołomów nie wiecie co to dyskusja to już nie mój problem. Tak to już niestety jest jak obrażanie ludzi nazywa się dyskusją. Jak nauczysz się szacunku do ludzi to wtedy pisz, w przeciwnym wypadku, nie zabieraj głosu. I jakoś nie zauważyłem żeby ktoś oprócz ciebie mnie tutaj wyśmiewał.

Andrzejek324

Szanuję ludzi. ty na to miano nie zasłużyłeś.

A dyskusja dla twojej informacji nie polega na wzajemnym obciąganiu sobie jaki fajny film.

Dealric

Ty nie szanujesz nikogo kto ma odmienne zdanie niż twoje i nie zgadza się z twoją oceną jakiegoś filmu. Ciągle tylko wyzywasz od debili, trolli itd.

użytkownik usunięty

Nie daj mu się wciągnąć w dyskusję. Andrzejek to troll.

Nie masz żadnych podstaw żeby nazywać mnie trollem, więc najlepiej zamilcz.

To tylko chłopaczek, który jest takim małym pośmiewiskiem ;)
Nie ma co się tym przejmować.

Andrzejek324

Skończyłyby się? Nie wydaje mi się. Jedynie zmieniłoby się to, że nie wiedziałbyś o tym, że ktoś cię obraża, i wyzywa.

Herushingu

No,ale bym tego nie widział, bo bym tego co obraża zablokował i już ani on by nie zobaczył żadnego mojego postu ani ja jego.

Herushingu

niektórzy wolą nie wiedzieć, i ja na przykład bym nie chciała. Zazwyczaj to obrażanie jest na postach danej, obrażanej osoby, więc zabanowanie go byłoby w tej kwestii przydatne, i spamowanie pod każdym czyimś postem też nie jest przyjemne i wygodne. Pozatym jak ktoś nie chce, nie musi ignorować.

użytkownik usunięty
alex_29_filmweb

Każda osoba na tym portalu ma opcję "ignoruj użytkownika" we własnej głowie, tylko nie każdy z tej opcji korzysta. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

Nie każdy jednak potrafi zapobiec spamowaniu skrzynki odbiorczej.

No tak, przeciez ty nie bedziesz sobie walil samoboja. Gdyby byla mozliwosc zablokowania twoich wypowiedzi na temat Emki, to bys zdechl jak lis pozbawiony mozliwosci okradania kurnika po ciemku.

alex_29_filmweb

Według mnie to najbardziej potrzebna opcja na tym portalu i dziwi mnie to, że od początku istnienia Filmwebu nie ma opcji blokowania użytkowników. To jest bardzo potrzebne, bo jak do tej pory 3/4 tematów na tym portalu to tylko wyzwiska i obrażanie ludzi.

alex_29_filmweb

Poszedłbym dalej. Np. Ignoruj awatar użytkownika. Szczególnie herby klubów piłkarskich, których kibice słyną z głupoty, zarówno na stadionie - jak i w internetach. Po co psuć renomę zasłużonym markom - nawet na filmwebie.

użytkownik usunięty
alex_29_filmweb

Już było sporo głosów z tym związanych swoją drogą może kiedyś to wprowadzą. No i faktycznie jak piszesz: jak ktoś zechce to doda kogoś tam do takiej listy, a ktoś inny nie musi, ale przynajmniej jest wybór.