Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam moja recenzja została odrzucana. Poprawiłem ją, dopisałem to czego brakowało. Niestety mam problem nie mogę jej dodać cały czas pokazuje mi się komunikat "Tytuł recenzji oraz treść nie mogą być puste". Nie wiem o co chodzi. Pomocy!

Co się dzieje z filmwebem?

użytkownik usunięty

Od jakiegoś czasu nie przychodzą mi w ogóle niusy o filmach które obserwuję. A jak przychodzą to spóznione.

To samo z programem TV również mi nie przychodzi powiadomienie o danym filmie.
Wiadomości też nie naprawione. Dalej mi z spóznieniem przychodzą. A jak odczytałem wiadomość, to powiadomienie się pokazuje że...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Czy też tak macie, że ostatnimi czasy zaczęły się strasznie opóźniać powiadomienia przez maila. U mnie ma to miejsce już od jakiś dwóch tygodni, jednak na początku były to pojedyncze przypadki, ale jest coraz gorzej. Dzisiaj rano przyszło mi masę powiadomień z wczorajszego wieczora, i to wybiórczo z różnych tematów. Co...

więcej

Wspomniany przeze mnie wyżej użytkownik wielokrotnie wyzywał mnie w wiadomościach do mnie od debili,idiotów,głupków i tym podobnych określeń.Użytkownik również wyzywał moja rodzinę i śmiał się z moich osobistych spraw. Bardzo serdecznie bym prosił o ban dla tego użytkownika lub usunięcie jego konta z portalu.

Czy jest możliwość dodania serialu, który na imdb nie ma jeszcze określonej daty? Jest to serial, który będzie lub jest już produkowany, ale nie ma jeszcze informacji, w którym roku zostanie wypuszczony.

Jest możliwość wysyłania wiadomości, więc czemu by nie mogło być kojarzenia ludzi z podobnym gustem z np. tego samego miasta?