Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, mam pewien problem. Otóż po najechaniu na ikonę mojego profilu standardowo pojawia się mała tabelka z liczbą ocenionych filmów, liczbą recenzji, znajomych itp. Jednak liczba ocenionych przeze mnie produkcji jest znacznie mniejsza niż w rzeczywistości. Oceniłam ponad 520 filmów a na tabelce wyświetla się około...

więcej

Gdy próbuję zgłosić poprawkę osoby/obsady, przenosi mnie do obsady tego filmu, czyli wychodzę z opcji edycji do opcji przeglądania i oceniania. Jest tylko baboli, że chciałem na bieżąco popoprawiać przynajmniej to, co pamiętam a tu zonk.

Czy od dzisiaj został obniżony limit pozostałych tytułów, bo mogę dodać tylko 2 kontry?

W bazie gier nie działa wyszukiwanie gier wg platformy. Gatunek, kraj, data, oceny - jest OK, ale jak próbuję znaleźć gry na konkretną platformę pojawia się pusty, biały ekran. Sprawdzane na FF i Chrome.

Cześć, małe pytanie dotyczące dodawania odcinków do seriali. Co w przypadku gdy na imdb odcinki są dodane bez numerów odcinków i sezonów? Są tylko daty.
Czy można dodać takie odcinki? A jeśli tak, to czy numerować je jakoś?

Jaka jest roznica pomiedzy dokumentem a filmem dokumentalizowanym?
Jesli ktos moglby mi podac przyklady obydwu gatunkow, to bylabym wdzieczna.
Pozdrawiam.

Witam wszystkich! Chciałem Wam powiedzieć, że nijaki użytkownik Film Webu prowokuje innych bezsensownymi kłamstwami! Dnia 3 stycznia 2017 roku, pod wieczór zajrzałem sobie na forum aktorów dubbingowych. Bunga 76 napisał różne rzeczy na temat oto tych trzech aktorów dubbingowych: Mirosław Wieprzewski, temat: Ile facet...

więcej

Czy oznaczanie filmów/seriali jako "Nie interesuje mnie" ma wpływ na naszą listę rekomendowanych produkcji (tak, jak ma to miejsce w przypadku oceniania)? Patrząc logicznie miałoby to sens, ale opisy filmwebowego algorytmu o tym nie wspominają.

Dzień dobry,

co przeszkadza, aby po wejściu na stronę reżysera bądź aktora były wyświetlane oceny jego filmów?
Bo np często jest tak, że mi się marzy obejrzeć co lepsze filmy z danym aktorem lub danego reżysera i w sumie to muszę szukać informacji na imdb albo innych stronach, bo tutaj jest pokazanych tylko kilka...

więcej

Czy waszym zdaniem, istnieje możliwość że człowiek który na forum był kretyńskim spamerem (Np z działu inne) może poprawić swoją reputację i stać się szanowanym członkiem społeczności filmwebu ? Czy znacie może przykłady takiej metamofozy?