Białe tło i czarne literki czy może być coś bardziej beznadziejnego? Ciekawe jak zmienić tło na mnie oczojebne, powiedzmy z czarnym tłem i białymi literkami.
wiem, czekaliście z niecierpliwością na moje jojczenie :P (mokre buziaki dla redakcji ;*
muah!)
teraz muszę ocenić role w filmach! T_____T wiecie ile to klikania?!
no i ten żółty... serio, nie da się skinów dać, tak w ramach za wytrwałość w korzystaniu z
tego portalu? może jakiś tęczowy layout nyan-Biedroń?...
Zaznaczę wpierw, że ta zmiana nie jest aż tak bolesna jak poprzednie, będące zbyt radykalne, oraz posiadająca pewne plusy. Jak chociażby wygląd oceniania odcinków seriali, wygląd okienka z ocenami/chęcią zobaczenia filmu, oraz możliwość oceniania aktorów w poszczególnych rolach.
Jednak zmiany na gorsze także są, w...
Chciałabym zapytać, jak mogę się dowiedzieć, na filmweb-ie po zmianach, które filmy z
tych, na których zaznaczyłam opcję, że chcę je obejrzeć, są grane danego dnia w tv?
Piszecie, że dzięki asystentowi ich nie przegapię, A tymczasem nie mogę ich znaleźć :)
Wykończycie mnie tymi zmianami!
Dopiero co chwaliłam podział na role w filmie, serialu, a także gościnne występy.
Popadliście w kompletny regres! Dodawanie wielu informacji i funkcji to jedno, ale
dlaczego usuwacie te, które są niezmiernie potrzebne przy wyszukiwaniu i przeglądaniu
twórczości?!
Jako...
Wykończycie mnie tymi zmianami!
Dopiero co chwaliłam podział na role w filmie, serialu, a także gościnne występy.
Popadliście w kompletny regres! Dodawanie wielu informacji i funkcji to jedno, ale
dlaczego usuwacie te, które są niezmiernie potrzebne przy wyszukiwaniu i przeglądaniu
twórczości?!
Jako...
Niestety muszę być kolejną osobą narzekającą... Nie lubię być typowym zrzędliwym
Polakiem, ale np. ocenianie każdej roli danego aktora/aktorki (itd.) jest dla mnie bezsensowne. Fajnie,
że wprowadzacie jakieś zmiany, ale to akurat mi się nie podoba. Sam wygląd serwisu też
niestety teraz pozostawia wiele do życzenia....