Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Białe tło i czarne literki czy może być coś bardziej beznadziejnego? Ciekawe jak zmienić tło na mnie oczojebne, powiedzmy z czarnym tłem i białymi literkami.

wiem, czekaliście z niecierpliwością na moje jojczenie :P (mokre buziaki dla redakcji ;*
muah!)

teraz muszę ocenić role w filmach! T_____T wiecie ile to klikania?!
no i ten żółty... serio, nie da się skinów dać, tak w ramach za wytrwałość w korzystaniu z
tego portalu? może jakiś tęczowy layout nyan-Biedroń?...

Zaznaczę wpierw, że ta zmiana nie jest aż tak bolesna jak poprzednie, będące zbyt radykalne, oraz posiadająca pewne plusy. Jak chociażby wygląd oceniania odcinków seriali, wygląd okienka z ocenami/chęcią zobaczenia filmu, oraz możliwość oceniania aktorów w poszczególnych rolach.

Jednak zmiany na gorsze także są, w...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Chciałabym zapytać, jak mogę się dowiedzieć, na filmweb-ie po zmianach, które filmy z
tych, na których zaznaczyłam opcję, że chcę je obejrzeć, są grane danego dnia w tv?
Piszecie, że dzięki asystentowi ich nie przegapię, A tymczasem nie mogę ich znaleźć :)

na przeniesienie ocen na IMDB? Chcę zdążyć przenieść wszystkie zanim się tu uduszę.

Wykończycie mnie tymi zmianami!
Dopiero co chwaliłam podział na role w filmie, serialu, a także gościnne występy.
Popadliście w kompletny regres! Dodawanie wielu informacji i funkcji to jedno, ale
dlaczego usuwacie te, które są niezmiernie potrzebne przy wyszukiwaniu i przeglądaniu
twórczości?!
Jako...

Wykończycie mnie tymi zmianami!
Dopiero co chwaliłam podział na role w filmie, serialu, a także gościnne występy.
Popadliście w kompletny regres! Dodawanie wielu informacji i funkcji to jedno, ale
dlaczego usuwacie te, które są niezmiernie potrzebne przy wyszukiwaniu i przeglądaniu
twórczości?!
Jako...

Niestety muszę być kolejną osobą narzekającą... Nie lubię być typowym zrzędliwym
Polakiem, ale np. ocenianie każdej roli danego aktora/aktorki (itd.) jest dla mnie bezsensowne. Fajnie,
że wprowadzacie jakieś zmiany, ale to akurat mi się nie podoba. Sam wygląd serwisu też
niestety teraz pozostawia wiele do życzenia....

więcej

jak wszystkim tutaj nie podoba mi się nowy wygląd FW! Jet beznadziejny, nieczytelny i mam gdzieś co oglądają moi znajomi!!