chyba zaprzestanę odwiedzania tej strony dopóki stary wygląd nie wróci ..... moje oczy bolą, za jasno , bez ładu i składu, nie wiem kto komu odpowiada.....katastrofa....Tak jak wielu innych użytkowników proszę więc o przywrócenie starego wyglądu :/
Szacuję, że ponad 90% użytkowników nie podoba się nowy interfejs. Widać to po
komentarzach. Jest strasznie nieczytelny i nieprzyjemny. Rozumiem, że zawsze jest
narzekanie na coś nowego, ale w tym wypadku jest to tak okropne że nie ma możliwości
abym kiedykolwiek się do tego przekonał. Mam pytanie do ludzi...
"Chcesz wiedzieć co oglądali Twoi znajomi?" Nie, nie chcę. Gów* mnie to obchodzi.
Oceniam sobie u Was odcinki, żeby nie trzeba było pamiętać, na którym skończyłam. A
teraz na nowym kokpicie informacja: "Znajdź znajomych wśród kontaktów z Google" i
pyski ludzi, których nie znam, zajmują mi 3/4 ekranu. Jak zmienić...
Mam taki pomysł lub sugestię, że może lepiej byłoby, gdyby były części dziesiąte, czyli
można oceniać filmy itd. ocenami nie tylko pełnymi, bo jak np. są dwa filmy, jeden jest
powiedzmy na 6,1 a drugi na 7,9 , to jest różnica prawie 2 , a tutaj to jest tylko 6 i 7 .
Tu sie podpisują wszyscy, którzy chcą zmiany interfejsu lub możliwości przełączenia się na
starą szatę. Inaczej rezygnujemy ze strony. Podpisujcie się, niech będzie nas jak najwięcej :)
... i bolą oczy. Nie hejtowałem poprzednich wersji portalu, powiedziałbym nawet, że mi
się podobały (oprócz kokpitu, którego nigdy nie używałem i ostatniej zmiany w
przeglądaniu galerii zdjęć), ale to, co zadziało się dzisiaj przekracza jakiekolwiek granice.
Z Filmwebu aktualnie nie da się korzystać, layout jest...