No właśnie... około 23, nie pamiętam dokładnie. Jutro. hehe wreszcie :))))
pozdrawiam zapraszając
chwała TVP1!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A która to już część będzie????? Ja tylko do szóstej oglądałem ; ) Te filmy są strasznie schematyczne, ale przynajmniej czuć w nich klimat, a bohater jest wyrazisty. Nie to co jakiś dzisiejszy "Smakosz" ...
no, Imaginacjo, nie wolno :) toż to najlepsza część :) no i pierwsza, najbardziej klimatyczna... w końcu z 1980 roku :)))
pozdrawiam
nie przepadam za "starymi " filmami nawet jak należą do klasyki... :(:( ale postaram się przełamać :)
ogólnie też nie gustuję w horrorach, ale jak któryś jest dobry to czemu nie... lepsze są niektóe stary horrory od nowych "dobrych" filmów... a tyle teraz tego chłamu że aż czasami dobrze wrócić do czegoś starszego. A "Piątek" to klasyka :) MUSISZ pamiętać i oglądanąć :))) chociażby po to żeby mi później napisać co myslisz o tym filmie :)))))))
pozdr
zawsze jest dla mnie odpychajace to że efekty w takich filmach są nie najlepszej jakości ale czego wymagac po filmie z 1980 roku:) ale postaram się oglądnąć podr-iam:)
no właśnie oto mi chodziło. O brak efektów, surowość która wymusza na reżyserach coś więcej niż pracę przy kompach... o napięcie a nie niezliczoną ilość efektów...
podzrawiam
To już siódma część będzie : ) Muszę obejrzeć bo tej jeszcze nie widziałem. Ale skoro już taki cykl puszczają to może później będą inne klasyki: "Koszmar z ulicy Wiązów", czy "Doba żywych trupów" ; ) Widać zmiany na lepsze w tej telewizji.
może i siódma, ale pierwsza z ciągu :)) mam nadzieję że puszczą Freddy'ego. Tego świra to lubię...
Obyś miał rację, Cypisek. Miejmy nadzieję że na tym Wspaniała Telewizja Polska (propaganda;)) nie poprzestanie .
pozdr
pierwsza część jak zawsze najlepsza... Koszmar z ulicy Wiązów... mniam... Halloween też chętnie obejrze .Możeby jakąś demontrację przed gmachem TVP? Dajta horrory :)
pozdrawiam
po mojemu wyjdzie jeszcze ze 100 JASONÓW .... będzie JASON w przedszkolu jason w szkole jason idze do wojska itp. ostatnie bedzie JASon podbija kosmos!!:D.a freddy dostanie od naszego kochanego JASONA ...:)