-w poniedziałek 12. 06 o 22.
Wybaczcie, ale muszę zareklamować ten najsłynniejszy film Wojciecha Jerzego Hasa.

Dla miłośników Zbigniewa Cybulskiego, Bogumiła Kobieli, Franciszka Pieczki, Gustawa Holoubka i in., dla fascynatów Hiszpanii, w której (z tego co wiem) ani Jan Potocki, ani W. J. Has nigdy nie byli, dla wielbicieli kreacyjnej wyobraźni, muzyki Krzysztofa Pendereckiego, Kawalerów Maltańskich, hidalgos, Cyganów i wisielców oraz dla tych, którzy chcą zobaczyć, jak wygląda PRAWDZIWA polska superprodukcja.

Gorąco polecam.

Woyciesz

Gorąco polecam także!

...widziałem już ten film dwa razy na świetnym kanale Kino Polska...ale kto wie,czy nie obejrzę go znów!...
równie gorąco polecam przeczytać książkę o tym samym tytule!...

Woyciesz

Co ja bym bez Was zrobił?

Woyciesz

Co jakiś czas puszczają ten film w "Kino Polska" ja szczerze radze poczekać... komercyjne stacje to reklamy a tego żaden z nas nie nawidzi,

Leon_B_Fink

Najpierw trzeba mieć Kino Polska....

KYRTAPS

Dzięki!!! Nie przeglądam programu telewizyjnego i uciekłaby mi taka gratka...wreszcie po tylu latach zobaczę ten film..Dzięki dzięki dzięki

Woyciesz

Wielkie dzięki za info!
Od dawna chciałem obejrzeć ten film!
Pozdrawiam!

Konrad_de_Zoo

przez te reklamy znowu sie nie bedzie dało oglądac, jaaa

Woyciesz

Szkoda że na TV4 Ja osobiście staram się nie ogladąc filmów na tych stacjach gdzie film jakiś program to tylko pretekst do puszczania reklam. Hiszpamia w górach Świętokszyskich bo tam ponoć był film kręcony. Film genialny nie boje sie tego słowa bo tak jest. Ciekawostka - lder słynnej kiedys kapeli Jeferson Airplain (pewnie żle napisałem sory), słynnej z czasów hipisowski mysle że wiecie oco mi chodz, uznaje ten film za swój kultowy i jeden z najlepszych w historii kina

pangargan

Kręcony był głównie w Ojcowskim Parku Narodowym - tak w okolicy Maczugi Herkulesa; niektóre ujęcia w innych miejscach.
Zapewniam, że ten o kim piszesz, to nie jedyny zachodni wielbiciel tego filmu. Has był na Zachodzie ceniony bardzo wysoko (oczywiście w pewnej niszy). W zasadzie wyżej nawet niż u nas...

Woyciesz

Dołączam się! To trzeba obejrzeć! Ja odpadam, bo złośliwe TV4 tak mniej więcej od 20, zaczyna mi się psuć. Ale jeśli ktoś nie widział, warto poświęcić czas :)

Jakusia

Właśnie puścili pierwsze reklamy; a leci dopiero od 15 minut...