kto jest waszą ulubioną postacią, która część jest lepsza i jak wam się podoba ten serial?? Pozdrowionka;)
hej ostatnio w tvp chyba w poniedizlaek(niejestem pewena )lecial 1 i 2 odcinek tego serialu.ale neistety obejrzalam tylko ostatnie 10 min,2odc.Czyu sa Jkies powtOrki??? a wogole w jakie dni on leci w tv?? bo mprzejrzalam cala gazete i nic niema???a moz eto z powodu mundialu????
a ja jestem w szoku, od ponad roku plątam się po filmwebie, ale na forum wlazłem pierwszy raz :P wcześniej łaziłem tylko po opisach filmów i czasem coś z kimś pogadałem w jakimś temacie dotyczącym filmu na który patrzyłem... i tam na tych tematach to przeważnie bluzgają na siebie, wyzywają, a jak się kłucą to idą na całość, albo jeszcze lepiej, tematy i wypowiedzi są płytkie i durne, że aż się odechciewa odpisywać, w takich momentach zastanawiam się kto puszcza te szympansy do komputerów... a tu prosze, jaka elegancka i kulturalna dyskusja, strone wcześniej myślałem że ta polemika z tym gościem "Farestart" przerodzi się w kolejną bluzgobujkę, a tu nie, ku mojemu zaskoczeniu, w zasadzie to ja tu nie znalazłem żadnych bluzguw i slangu, i dlatego wlaśnie jestem w szoku, pierwszy raz wlazłem na forum filmwebu, to jest pierwszy temat jaki odwiedziłem i myślałem że będzie chamówa jak wszędzie tutaj, ale ta dyskusja pozytywnie mnie zaskoczyła ;) acha, żeby nie było, moje ulubione postaci to John Lock i Sawyer .
Bardzo lubię takich ludzi jak ty. Nie rozumiem tych co się kłócą i wyzywają, przecież o każdym temacie można spokojnie i miło pogadać. Staram się unikać takich osób, ale niestety jest ich pełno, i ciągle "rzucają" się na mnie, jak powiem coś, co im nie pasuje. Zachęcam do dalszych odwiedzin forum;))
A co do pytania o powtórki LOSt, to w tym tygodniu nie ma ze względu na mundial. Będą w przyszłym tygodniu :D Ale chyba już nie bedą powtarzać 1 i 2 odcinka, tylko od razu 3 i 4.