Jak myślicie, który serial lepszy i dlaczego?

Zeke

Ja wybieram McGywera bo jest prawie jak Chuck Norris.

Pokemon108

Oba seriale bardzo dobre,ale wybieram McGyvera.
Troszke ciekawsze były jego przygody,no i muzyczka przewodnia jakoś tak lepiej w ucho wpadała:P:P:P

Highlander_Pinokio

Ja wybieram Gyvera, bo jako dzieciak wstawalem o 7, by go ogladac i pamietam swoje rozczarowanie i zal, gdy pewnego razu, przed napisami koncowymi, uslyszalem glos Richarda Andersona, ktory podziekowal mi za te wszystkie odcinki, jako on i jako MacGyver.
;)

Swoja droga, cala glupota tego serialu, czy raczej pomyslu, na jakim byl oparty, nie mogla przycmic niezlej konstrukcji niektorych odcinkowych fabul.

Zeke

Zdecydowanie McGyver! Bo tylko "on potrafi ze starej sukienki sklecić lokomotywę", jak to się kiedyś o nim wyraził jakis recenzent filmowy :)

Zeke

Ja wybieram "Drużynę A" :)

Zeke

Nawet Chuck Norris nie pokonałby Drużyny A....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeke

Drużyna A - mój 1szy ulubiony serial - do tej pory pamietam muzyczkę z niego.
Gywer -drugi.

doug4

Z dwojga złego wybiorę Nieustraszonego:D

BSQ

jak kiedyś cos przeskrobałam to najgorsza kara było nie ogladanie McGyvera... ale wyrosłam (przyznam ,że jak są powtórki to z miła chęcią oglądam). zdecydowanie kolo ''złota rączka'':)

Zeke

oczywiście, że McGyver. którz inny potrafi stworzyć wyrzutnie rakiet ziemia-powietrze przy pomocy suszarki do włosów i starej skarpetki? albo ładunek wybuchowy z agawy?:)

znacie może imę McGyvera?

Eyes

Imię McGyvera brzni tak: Richard Dean Anderson
jeśli o to chodziło

użytkownik usunięty
Aludra

Odpowiedz jest prosta jsna i oczywista! ZLOTOPOLSCY

Angus McGyver - metoda biblijana: szukajcie a znajdziecie:)

Zeke

witam.hmmm. jako male dziecko ogladalem obydwa te seriale i obydwa mi sie podobaly.ja mysle ze remis:) a propos ma moze ktos te seriale ? najlepiej wszystkie sezony. info ( tomryb3@wp.pl)

Zeke

McGyver próbuje byc na serio, Drużyna A to jedna wielka zgrywa - może dlatego głosuję za Drużyną - Peppard i Schultz zawsze boscy :)