Niedawno powstała pierwsza oficjalna organizacja, która zrzesza członków FW! Organizacją tą jest ZKKR - Zjednoczony Klanowy Komitet Rewolucyjny. Jesteśmy niezwykle radykalni! Mamy ambicje by przejąć pełnię władzy na FW. Bezgranicznie kochamy "Klan", czcimy Rysia i panią Stanisławę. Znamy 90% odcinków na pamięć! Oglądamy regularnie rozbierane sesje Kaji Paschalskiej.
Nasz świat jest jednak zagrożony przez bikiniarski serial kapitalistycznych wyzyskiwaczy - "Złotopolskich". Ta zgraja masonów i kontrrewolucjonistów próbuje zniszczyć nasz idealny świat!! My jednak nie pozwolimy na to! Rozbijemy tego bękarta TVP2!!

Wszystkich prosimy o głosy poparcia. Zapisy do organizacji i szersze informacje możecie znaleźć na moim Blogu pod adresem:

http://www.filmweb.pl/blog/entry/430770/+Klanowa++rewolucja+trwa++++.html [www.filmweb.pl/blog/ent...]

Ku chwale rewolucji towarzysze!!!

użytkownik usunięty

paszcza - kapusiu

ct23

Justine narzekasz na Nas że wyrażmy się hasłowo, ale twoja monosylabiczność woła o pomstę do nieba. Zadam pytanie powolutku i spokjnie. Od kogo co ściągnęłam??

użytkownik usunięty
Villandra_swietlista

nie do Ciebie do znawcy-ściągary to było... a jeśli chodzi o to jak się dozywam...jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie...popatrz kilkanaście wpisów wstecz i na inne podobne tematy, a zauważysz sama o czym mówie...

Spytałam, bo ściągara brzmi raczej jakbyś się do osoby płci żeńskiej zwracała...

użytkownik usunięty
Villandra_swietlista

No ale jak to by miało być...ściągacz :D:D:D ???

Słyszałam i takie zwroty, ale przyznaje że to trochę niefortunne;P

użytkownik usunięty
Villandra_swietlista

To właśnie...mogłoby być to jeszcze bardziej obraźliwe...i wogle takie, chyba niepoprawne...
Pomyślałam, zę "ściągara" będzie bardziej...uniwersalnie ;)

użytkownik usunięty

Mija już drugi dzień odkąd obie frakcje uległy dezintegracji a na blogach byłych towarzyszy ciągle widnieją ślady propagandy klanowej... mam nadzieję, że to tylko sentyment i niedługo wszyscy odzielimy się GRUBĄ KRESKĄ od tamtych wydażeń...
pozdrawiam

użytkownik usunięty

GRUBĄ KRESKĄ I KONIECZNIE WIELKIMI LITERAMI...Proponuje założenie tematu, "Oddzielam się GRUBĄ KRESKĄ..."