Niedawno powstała pierwsza oficjalna organizacja, która zrzesza członków FW! Organizacją tą jest ZKKR - Zjednoczony Klanowy Komitet Rewolucyjny. Jesteśmy niezwykle radykalni! Mamy ambicje by przejąć pełnię władzy na FW. Bezgranicznie kochamy "Klan", czcimy Rysia i panią Stanisławę. Znamy 90% odcinków na pamięć! Oglądamy regularnie rozbierane sesje Kaji Paschalskiej.
Nasz świat jest jednak zagrożony przez bikiniarski serial kapitalistycznych wyzyskiwaczy - "Złotopolskich". Ta zgraja masonów i kontrrewolucjonistów próbuje zniszczyć nasz idealny świat!! My jednak nie pozwolimy na to! Rozbijemy tego bękarta TVP2!!
Wszystkich prosimy o głosy poparcia. Zapisy do organizacji i szersze informacje możecie znaleźć na moim Blogu pod adresem:
http://www.filmweb.pl/blog/entry/430770/+Klanowa++rewolucja+trwa++++.html [www.filmweb.pl/blog/ent...]
Ku chwale rewolucji towarzysze!!!
Radzę nie zwracać uwagi na powyższego pana, który różnymi sposobami:obrażaniem ZŁOTOPOLSKICH, FWK i jej członków=) szczególnie Znawcę jego ojca duchowego(http://www.filmweb.p l/blog/entry/431180/FWK+++Fron t+Walki+z+Klanem+.html), werbując członków ZKKR nawet siłą, chce "przejąć pełnię władzy na FW", oczywiście bezskutecznie!!!
Jego ogromne pragnienie władzy, bezskuteczne wysiłki i ciągłe przegrywanie z w wiernym fanami jedynego i prawdziwego serialu ZŁOTOPOLSKICH, doprowadzą go zapewne w gustownym białym wdzianku do szpitala psychiatrycznego...
Filmwebowicze, nie dajcie się tej ogłupiającej propagandzie, przyznajcie 10/10 dla ZŁOTOPOLSKICH, 1/10 dla klanu!!!!!!!
Czesiek, nawróć się!!!
Rzuć to ZKKR i przyłącz się do Frontu Walki z Klanem!!! Ja wiem że w tobie ciągle tkwi dobro!!! Jeszcze nie jest za późno!!!
pani Villandra to psychopatyczna przeciwniczka ZKKR i radzę nie zwracać na nią uwagi. Jest kimś w rodzaju Ewy Braun podczas gdy Znawcę Ekranów można przyrównać do Hitlera. Co więcej jest od niego gorszy, bo jest nie tylko faszystą, ale i masonem!!! Jego antysemickie hasła można znaleźć na całym FW więc zastanówcie się z kim chcecie się bratać: z ZKKR, które ma szlachetne cele idee i poparcie mas pracujących, czy też z zaplutym reakcjonistą i bikiniarzem, którego popiera burżuazja, pozostałość arystokracji i wrogowie narodu polskiego. kogo wybieracie olbrzyma pełnego siły, głoszącego prawdę czy też trędowatego zakłamanego karła, który chce zawładnąć nie tylko FW ale i całym światem aby was zniewolić i zmusić od oglądania Złotopolskich!?
POWTARZAM WIĘC WYBIERAJCIE: PRAWDA I WOLNOŚĆ CZY ZAKŁAMANIE I NIEWOLA??? MYŚLE ŻE KAŻDY KTO TO CZYTA JUŻ ZADECYDOWAŁ!
A więc niech żyje ZKKR
Miałem się nie mieszać w tę wojnę ale miarka się przebrała!!! Dosyć tej propagandy! Nie po to Lech Wałęsa przez płot skakał, nie po to śmy na styropianach spali, nie po to nasi przodkowie harowali na sybirze, aby teraz manipulowała Nami jakaś nic nie znacząca garstka komunistycznych popleczeńców!!! Nawołuję wszystkich, którzy do tej pory siedzieli w ukryciu, lub nie mieli ochoty brać udział w tym konflikcie aby teraz przyłączyli się do FWK - jedynej słusznej frakcji!!!
ZŁOTOPOLSCY - 10/10, klan - 1/10 !!!!
Pamiętajcie, że ZŁOTOPOLSCY wyprzedzają klan w rankingach o caly punkt! To my prowadzimy! To my wygrywamy! Naszych głosów jest mniej ale są one bardziej wartościowe!!! DO BOJU , DO BOJU, DO BOJU FWK!!!!!!!!!!!!!
Skoro wezwano Cie do sprzątania śmieci, to zacznij od siebie, panie Pitbullu !
KU CHWALE REWOLUCJI ! KU CHWALE ZKKR !
piTTbull sprzątasz, to fajnie...wyniesiesz u mnie worek ze śmieciami?...mi się nie chce, możesz potem zostać na śmietniku...tam twoje miejsce...
oczywiscie, ze wyniose twoj worek ze smieciami, niestety dla ciebie, ty bedziesz w tym worku panie imperatorze snago... wasza "wielka" organizacja liczy sobie pieciu czlonkow a szczekacie jak cale schronisko... koniec z tym, od teraz bede siedzial wam na ogonach i przypominal ,ze jestescie tylko smieciami przeznaczonymi do utylizacji...
FWK rade da!
Boże co za idiota z tego Czśka, człowieku przez kilka dni próbowałem Ci to wytłumaczyć na twoim blogu ale widze że to nie pomogło. Więc napisze jeszcze raz: ZAŚMIECASZ FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
To oczywiste, ze czesiek zasmieca swoja osoba wszystko ... w koncu to smiec i taka jego rola... ale nie lekajcie sie! Nie lekajcie sie! Wezwano mnie...
niesety znowu Pokemon - miałaś się juz nie odzywac, zapomniałaś ???
pozatym ty nigdzie sie nie wypowiadasz na forum nie widzialem żadnego twojego posta chociarz siedze juz tutaj od dłuższego czasu - więc co Ci przeszkadza że ktoś załozy sobie tutaj forum na dowolny temat ??
Nie trawie takich ludzi jak Ty ale oczywiście zawsze masz cos bezsensownego do powiedzenia, jeden z najgprszych użytkowników "FW" jak dla mnie" zaliczasz się do grupy "pseudointeligentów"
ahhh ty psie... Nie nie mamy "5" członków wejdz sobie na naszą oficialną stronke na FW i policz, chyba że nie byleś na lekcjach z maty, ale jak coś to ci pomoge, aha śmieci tez możesz odebrać odemnie o 20.00 jutro.
Z góry dzięki za wyniesienie.
Ludzie wy nie jesteście patriotami. Przecież ZłotoPOLSKICH powinien oglądać każdy szczerze miłujący swoją Ojczyznę prawy obywatel.
Co do Klanu: 3XNIE: Kaja Paschalska, Maciuś, wszystko inne, prawie. Jedynie Rysiu prezentuje jakiś poziom.
Towarzyszu Ojcze Dyrektorze jedynym pseudointeligentem jakiego tu widze to ty. Po pierwsze nie umiesz czytać, miałem się nie wypowiadać na blogu Towarzysza Cześka. Po drugie to mi przeszkadza że równie dobrze można robić głosowania która litera jest fajniejsza np. A czy B.
5 członków to my mamy w samej komisji, a nasze grono jest dużo liczniejsze...
Pokemonie...niepotrezbnie sobie nerwy szarpiesz, jak i my odpowiadając Tobie.
Pochlebiasz mi Tow. Cześku.... Mam nadzieję że wymyślanie określających mnie i Znawcę epitetów, nie zajęło zbyt dużo twego jakże cennego czasu, który zwykle poświęcasz na wymyślenie sposobu jak opanować FW.....;P
NIE MASZ SZANS!!!
Choćbyś zastraszył połowę użytkowników nic z twych starań! Złotopolscy górą!! ZKKR to owczy pęd, sztuczny twór nudy i bezsensu...
Kto Polak przyłącz się do FWK!! Kontynuujmy kilkudziesięcioletnią walkę z komuną... Był KOR, był ROBCiO, była Solidarność, teraz nadszedł czas na...FWK!!!
oj, ale nie aż tak politycznie...
bo my zaraz coś wymyślimy...powiedzmy, że...
pani/pan to Giertych, znawca to kaczyński, pitbull to lepper...nie wiem... jakoś tak by to mogło wyglądać ;)
TAK CZY SIAK ZKKR GÓRĄ :)
a fwk-f****, wyj****, ku***... to jakoś tak pasuje, ew. można wstawić cpo innego.
Wrogowie klanu należą już do innej epoki
Tylko klan może istnieć
Pokemon wracaj do swojego pokeballa
Pitbull wracaj do budy
klan albo śmierć
klan ŚMIERDZI hahahhahahahahhahahahahhahahah ahahahahahha muhahahahhaha buhahahah hahah hah hah ....... buhahahhahahahahhahahahahahaha
towarzyszu poeto... pozwól, że odezwę się do ciebie wierszem:
"...A twój ryj niewyszczekany już powinien być skopany..." , że tak sobie pozwolę zacytować wieszcza - Peję
"... ja znam chwata nabojka co się nie pierd@$i , z miejsca położy dziesięciu takich jak ty gnoi..."
Znam ten kawałek... prawdziwa klasyka...
A czemuż nie politycznie?? Wy jeździcie polityką i historią... Nadszedł czas udowodnić wam że, jak sami przyznacie, FWK to stowarzyszenie ludzi inteligentnych i wykształconych, po prostu elita,śmietanka Filmwebu...
Troszkę nietrafione porównanie Justine gdyż jestem dziewczynką dobre pół metra niższą od imć Giertycha;P
Chociaż może jest to porównanie symboliczne... tak jak ta trójca teraz rządzi Polską a reszta partii może tylko szczekać, tak zkkr może szczekać, a FWK i tak górą;)
pozdro Znawca i Pitbull
Jak byście zacytowali prawdziwych poetów to już bym nic nie mówił
Ale jak sztamplujecie tu tekstami takiego idioty jak peja to mi was żal.
na kim sie wzorujecie?
Przed chwilą se wymyśliłem
był se na filmwebie znawca ekranów
który był znany z ruchania baranów
I jakiś kundel z podwórka zawszony
Co w gównie był przez wieki utopiony
Ten wierszyk jest żałosny,ale na waszym poziomie.
Chciałem napisać puentę,ale szkoda czasu na takie bzdety.
Był sobie poeta
raczej wierszokleta.
Z geby mu waliło
jak z PKP klozeta.
zkkr śmierdzi
głupkiem jest ten
kto tak nie twierdzi...
BRAWO!!!!!!!!!!!Jestem pod wrażeniem twojej głupoty
Jak długo nad tym myślałeś ??
Bo jeżeli więcej niż 2min , to jest z tobą kiepsko
Mój wiersz i tak był lepszy
srała babcia srała
trawki się trzymała
trawka się urwała
babcia się posrała
zkkr chciał być najlepszy
lecz zapominają
że są tylko bandą wieprzy
PAN POETA:
pan poeta
świetnie robi
masaż fleta.
Każdy kto poetę zna
masaż fleta tanio ma
Tłumy całe się zbierały
i poetę namawiały:
-ja za wino chcę usługi
-ja za fajki-rzecze drugi
-ja dam kwintal, czy kto więcej da?
-ja dam dwa! ja dam dwa!!!
Mając resztki już ochoty
ręce pełne miał roboty
pan poeta, nasz kochany
co z masażu fleta znany...
by Znawca ekranów
KURWA
Myślisz,że to jest zabawne???
Nieżle ci się nudzi skoro nocami piszesz takie dyrdymały
Nie chce mi sie na to odpowiadać kolejnym wierszem
bo szkoda czasu
Pisz więcej przynajmiej bede mógł sie pośmiać z twojej głupoty
ps. Pogódz sie z tym,że mojego wiersza i tak nie pobijesz
to sie kurwa razem śmiejmy
bo"wiersz" twój był beznadziejny
Barany to twój stary ruchał
jak poezji twej posłuchał
Jest już mały postęp ,ale nadal piszesz fatalnie
Zamiast 'posłuchał' wstawił bym wysłuchał
lepiej brzmi
Na poważnie to twoje teksty mnie nie ruszają
Wiem,że teraz bedziesz zmartwiony , bo użyłesz 100% mózgu
ale ci nie wyszło
próbuj dalej....
napisz teraz coś trzynastozgłoskowcem
'Barany to twój stary ruchał jak poezji twej posłuchał'
Beznadziejna kontra,brak pomysłu..
'to sie kurwa razem śmiejmy bo"wiersz" twój był beznadziejny'
czyli też sie smiejesz ze swojej głupoty
dobrze ze jestes samokrytyczny
Jak się zrobiło poetycko...
Pani V... (wybacz dalje, nie pamiętam), zarzucasz nam nieinteligencje na podstawie wypowiedzi o ZKKR bądz FWK... Czy moze to taka zabawa...?
Ja osobiście dobrze sie bawiłam, do czasu... do czasu, nie pojawił sie FWK (właściwie nie wiadomo w jakim celu), i nie zaczął durnowatej kłótni... Co za dużo to nie zdrowo...
wiersze są w sumie ok, ale wyzwiska i inne tym podobne już nie.
Wybacznie, ale to nie jest już zabawa, ajełśi z kolei swoje śłowa traktujecie poważnie, to moze po prostu nie macie na czym wyładowac agresji... Moze warto by sie zapisac na kurs karate ?
Jak zawsze :) :
KU CHWALE REWOLUCJI ;)
Moja droga powoli zaczynacie przeginać....
To przecież LOGICZNE że kiedy powstaje grupa sympatyków jednej rzeczy, to najczęściej powstaje również antyfanów lub ludzi, którzy lubią coś wprost przeciwnego... Nie uważasz chyba że wszyscy lubią to samo!! A tak uraził cię twekst o braku inteligencji...
A kłótnię rozpoczęliście WY... Jeśli nie wierzysz spójrz na blog Znawcy czy jego pierwszy post na forum. Albo na mój koment pod klanem: "To wypierdalaj do ZŁOTOPOLIC" To WY się strasznie podnieciliście, że w końcu ktoś się do was odezwał...
My to traktujemy z przymrużeniem oka, a wy - nie wiem. A co do tego co pisałam u Znawcy na forum taka jest przykra prawda....
Żałosne jest to, iż mieniąc się ludźmi inteligentnymi i tolerancyjnymi, stać was jedynie na komenty tego typu...
"Klan rządzi"!!!!!!
klan rządzi... a my mamy członka z "łbem" :)
V... a Ty myślisz, zę co, zę my tak na super-ekstra serio-serio ?
Villandra świeżo mianowana viceSZEFOWA FWK, ale do rzeczy...
Ja nie wiem, czy wy tak na serio-serio, bo tego nie da się sprawdzić. Ale, choć nie wszyscy, członkowie ZKKR mają z tym problemy. Tak więc teraz będziemy się do was dostrajać,żebyście nas zrozumieli..
To,że macie członka z łbem nic nie znaczy, nie tacy ludzie błądzili. Naszym SZEFEM jest natomiast człowiek legenda, sam Znawca Ekranów!
Villandra Znawca Ekranów legendą?? Powiedz mi gdzie. W naszym komitecie są żywe legendy i autorytety np. Rick Blaine, który od lat aktywnie uczestniczy w życiu FW. Mamy również arcykontrowersyjnego Snagę, który mimo, iż jest powodem wielu problemów to mimo to jest legendarnym już szefem propagandy. I nie mów, że w naszym komitecie są same chamy, które tylko wyzwiskami potrafią rzucać. W ZKKR są ludzie kulturalni, są również bardziej impulsywni. u nas njostrzejsze teksty sypie Towarzysz Poeta u was Znawca Ekranów.
Poza tym mówiłaś wcześniej, że wy traktujecie to z przymrużeniem oka. Powiem ci jedno nie wszyscy, o czym świadczą komentarze członków waszej organizacji. Nie ukrywam, że podobnie jest u nas. To jednak jest sprawa indywidualna i nie uogólniaj wszystkiego.
A tak na marginesie "Klanoswa rewolucja rozwija się i wkrótce zwyciężymy waszą reakcjonistyczno - masońsko - faszystowską grupę!!!
No i z racji tego,że obie strony przekroczyły pewne granice, nie będę się już czepiać o kulturę, ileż można;) Po prostu to jest wkurzające gdy ktoś rzuca tekst w stylu klan albo śmirć, li i jedynie, zastanów się sam jak to brzmi. Nie uważam wszystkich za chamów, w waszej grupie również są wartościowe osoby, z którymi można fajnie podyskutować...
Mnie na przykład to wszystko bawi, zaangażowałam się bo ostatnio nudno na Filmwebie... Poza tym nie mogę zdzierżyć, jak ktoś obraża ZŁOTOPOLSKICH i śmie uznawać klan za lepszy! No i wara od SZEFA!! To autorytet porównywalny ze Snagą!!! A nawet lepszy można by rzec...
A "reakcjonistyczno - masońsko - faszystowską grupą" jest ZKKR tylko sprytnie maskuje się pod płaszczykiem komunizmu.
"Znawca" jakimś autorytetem ?! prosze państwa ty chyba od wczoraj na FW, jakąś tam popularność zyskał ciągłym negowaniem zdania innych osób, tak jak w przypadku Złotopolskich, jego tematy nie są w żadnym razie odkrywcze, jedyny temat który mi się spodobał to ten z "Pegazem" może sie wypowiem...
Jeżeli chodzi o przekleństwa i wrzuty przestaje mi się to podobać, jest to dla mnie niesmaczne i przestane ich używać od tego momentu. Poprostu taka "walka" nie podoba mi się... zeszło to w złą strone....
KLAN ALBO ŚMIERĆ !!! =P
To fakt ! Trzeba przyznać, ze troche przegięliśmy z niektorymi wypowiedziami, może było zbyt ostro i po chamsku. Należałoby sie zastanowić nastepnym razem ...i póki co przeprosić sie nawzajem ,ale naprawde cieżko jest się powstrzymać kiedy jakieś czubki , które uwielbiają gniot pt klan zaczynaja sie wymądrzać. Trzeba byc naprawde debilem , zeby oglądać takie dno. Jest tyle dobrych filmów polskich , choćby " Gulczas a jak myślisz"
Musze przyznac , że wywodzę sie z telepatyczn...sorry , patologicznej rodziny. Do tej pory lubiałem sie bić na dyskotekach , często pod wpływem różnych prochów i taniego wina. Ale !!!!! Od kiedy zagłębiłem sie w posty naszego SZEFA postanowiłem zostać innym człowiekiem. Teraz biore czynny udział w nabożenstwach niedzielnych a po południu mam uczte duchową oglądając serial wszech czasów ZŁOTOPOLSCY . I to wszystko za sprawa jednego Człowieka : Znawcy Ekranów !!! I jak mozna nie nazwać go autorytetem. Jest ON nim dla nas wszystkich. Przyłaczajcie sie do FWK !!!
Posłuchajcie tego człowieka czystego serca!!! Nie jest jeszcze dla was za późno!!!
Znacie to:"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść"... Lepiej dołączyć do FWK dobrowolnie, niż potem z spuszczoną głową, kiedy w końcu do was dotrze, że wasze działania nie przyniosą NIGDY rezultatu!!!
Jako viceSZEFOWA obiecuję że wobec każdego, kto przyzna, że zbłądził i zostanie członkiem FWK, nie zostaną wyciągnięte konsekwencje i zostanie pełnoprawnym członkiem tej elitarnej organizacji!!
Viva la ZŁOTOPOLSCY!!!
Villandra wasz SZEF to największy cham na FW, ale to nie ważne.
Rzeczywiście niektóre sprawy zaszły za daleko. Jeżeli wy będziecie bardziej kulturalni to zapewniam cię, że i my będziemy spokojniej prowadzić naszą walkę.
Ale jednego przynajmniej jesteśmy pewni: zwycięstwa! Naszą siłą jest wiara w zwycięstwo i naszą ideologię!!! Rewolucja trwa i będzie trwała, wciąż posuwając się naprzód! Już wkrótce powstanie bezklasowe, społeczeństwo, które wspólnym wysiłkiem będzie budować nowy ład. Wolne chwile będziemy spędzać na oglądaniu "Klanu", co pozwoli nam żyć w harmonii i spokoju. Złotopolscy znikną zaś powierzchni Ziemi!
"rewolucja jest jak rower, gdy nie posuwa się, upada"!!! nasz upadek jednak nigdy nie nastąpi...