Co sądzicie o nowym pomyśle PO? Czyż nie jest to obraźliwe dla PiSu?:)
Mieszkam w Niemczech i nie mam polskiej telewizji -((
Czy ktos podalby by link do reklamy PO ??
Bylabym bardzo wdzieczna.
Dzieki i pozdrawiam :D
Dzieki za link.
Przyznam sie, ze nie podejrzewlam PO o taki spot.
Ale polityka rzadzi sie swoimi prawami.
PO zwaliła tpomysł na tą reklame od George'a Busha sprzed kliku lat;] miał dosłownie taką samą tylko była inna kobieta przed TV heheh(mówili w wiadomosciach, pokazywali nawet urywek reklamy busha)-nie wiem czy ktos to juz napisał bo nie chce mi sie czytac wszystkich komentów, w kazdym badz razie kicha;] Nie stac polityka nawet na własny pomysł:]
ooo masa!!!!
W telewizji o tym mówili, więc nie zgrywaj mądrali... :)
PiS równie dobrze też kopiuje reklamówki, a tego się już nie czepiasz, więc jeśli PO kopiuje reklamówki to jest źle, a jak PiS kopiuje reklamówki to jest dobrze.
No to przeciez głąbie napisałam otwarcie że w TV to pokazywali i że widziałam nawet urywek z udziałem Busha ;/ oj człowieku....;/
W jednym z komentarzy Liva napisala, reklamowka powstala za ich przyzwoleniem i nawet nie musieli placic za prawa autorskie.
Oczywiscie, mozemy gdybac czy to jest prawda ale tez jesli nie wiesz dokladnie czy skradl pomysl to moze trzeba sie powstrzymac od rzucania oskarzen?
heh, Nike znowu prowokuje... ale w tym wypadku ma częściowo rację z tym, że wszyscy kradną. PiS był pierwszy i do tego bardziej się wysylił, skorzystał tylko z głównej koncepcji ale cała reklama była już całkiem inna od tej buszowskiej. nie to co PO. to jest tylko moje zdanie co do reklam a samych partii po nich nie oceniam.
własnieee... niech ktoś napisze, że kocha reklamy, szczególnie te z kaczorkami bo są takie słodkie
sorry, to konto jest kilkuosobowe. teraz pisze prawdziwy własciciel konta- zapomniałam się wylogować :D:D ale i tak jestem tego zdania co mój kuzyn, jasiek powyżej.
Same rządy PiS`u są obraźliwe dla nich samych. Zdaje mi się że myślą polityczną zostali trzydzieści lat w tyle i nie mogą się w tym wszystkim odnaleźć teraz. W dodatku nie spełniają tego co obiecywali, marnotrawią pieniądze Unii Europejskiej - a jak już wzieli i starali się o te pieniądze, co więcej przypisywali sobie że zdobyli ich więcej to powinni chociaż doglądać jak są one dypsonowane teraz a nie papa do autostrady nie ta, odcinek ulicy źle zrobiony i trzeba robić jeszcze raz. Zarzuca się im też korupcje ale tutaj nie będę oceniał. Obiecano nam IV RP, obiecano nam miejsca pracy, obiecano tanie państwie a wynik jest odwrotny. Czemu się dziwić że PO stosuje taką reklamę, jest to kapmania Busha która dzięki pracy Think Tanków dała mu przewagę nad jego rywalem mimo że wyłożył trzy razy mniej pieniędzy na to. Czemu nie sięgnąć po to jeszcze raz? według mnie to dobry pomysł a polityka to sztuka i wojna w jednym.
Wiara w obietnice wyborcze, już dawno przestała mieć jakiekolwiek znaczenie - jeśli ktoś dzisiaj wierzy, w konkretne obietnice typu 3 mln mieszkań, to naprawdę niech nie będzie naiwny. To się tyczy większości partii, które dumnie ogłaszją swoje cele rodem z PRL, dziś 100%, jutro 120%, a pojutrze brak skali :)
Ja po prostu, głosuję na partię, która zachowuje pewną linię czy jest po określonej stronie scenwy polityczniej, ot co. PO - bo proeuropejska, i chyba jako jedyna może zrobić coś z gospodarką, Lewica - bo jej myśli są zgodne z moimi, PSL - wieś itp, Samoobrona i PIS - typowy socjal niż lewica, z katolicką otoczką itp itd. A więc reklamy nie robią na mnie wrażenia jako takiego.
Choć jak ktoś jest podatny, to reklama PO jest całkiem sprytna.