Prponuje by kazdy napisal jaka postac najbardziej lubi i nei lubi z seriali (oczywiscie zarowno amerykanskich, polskich...meksykanskich hehe:)

angela_bee

Starsze odcinki “Rodziny zastępczej” rola “Fifiego” ale jak by przyszło mieć takiego syna w rzeczywistości to chyba zwariowałbym.

zbiwis

"pogoda na milosc"- chad michael murray, "na wspolnej"- joanna jablczynska, "gorzka zemsta" (już sie skączyla)- sara (nie pamiętam jak ma naprawde na imie) i wiele innych :)

angela_bee

ja to wymieniłabym chyba wszystkie postacie M jak miłość- najbarfdziej to Hanka i Marek, Marysia(jest tak dobra i szlachetna że aż na mdłości zbiera) simona i ta.. ta... yyy matka Agnieszki, dziewczyna Pawła ble...
Nawet najfajniejsza postać czyli Jaroszy musiał przejść na dobrą stronę mocy.... ten serial jest teraz nudny jak flaki z olejem... pomyśleć że w ogole mogłam kiedyś coś takiego oglądać:/

A z latynoamerykańskich??? Kachorra no i oczywiście Luz Maria- nieśmiertelne Modesty:"jakaś ty dobra Lusesito" Myślałam że padnę jak to się powtarzało w każdym (!!!) odcinku