jestem ciekawa czy ktoś oprócz mnie jest fanem tego głupawego (nie ma co ukrywać) serialu?? kto jest waszym ulubiona postacią Kate, Drew, MIMI, Lewis, Weak, czy Oswald??
Mimi górą!!! Drew Carey Show jest prześmieszny. Zapewne nie jest to zbyt ambitny serial ale skutecznie poprawia samopoczucie.
Głupawego ?!?!!? To wielka obelga! Ten serial jest genialany! Bezwzglednie zajmuje pierwsze miejsce na liście najśmieszniejszych serialów lat 90-tych!
ejjjj ja też jestem fanką tego serialu, jest moim ulubionym, ze względu na chamskie żarty... ale zastanów się... dowcipy Lewisa o genitaliach nie są na poziomie (oczywiście nie mam nic przeciwko) i serial można nazwać głupawym, ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa. moze się źle wyraziłam... sorry to nie miało tak brzmieć
niestety w moim również... a jestem dziewczyną... kiedyś mój ojciec uparł sie żeby ze mna obejrzeć jeden odcinek... jak usłyszał pewien komentarz Lewisa bez słowa przełączył kanał... a to jest najgorsza reakcja mojego ojca bo poprostu brak mu słów...