jestem ciekawa czy ktoś oprócz mnie jest fanem tego głupawego (nie ma co ukrywać) serialu?? kto jest waszym ulubiona postacią Kate, Drew, MIMI, Lewis, Weak, czy Oswald??

Nuriko

Mimi górą!!! Drew Carey Show jest prześmieszny. Zapewne nie jest to zbyt ambitny serial ale skutecznie poprawia samopoczucie.

Kurpira

Drew Carey Show jest spox. Ich niektóre teksty tak powalają że to koniec. Serial jest git.

Dziadunio

MIMI Rulezz :) Szkoda że już nie puszczają w telewizji :(

Kolbe

ależ puszczają - od poniedziałku do piątku o godz. 19.40 w TVN Siedem!!!

Nuriko

Głupawego ?!?!!? To wielka obelga! Ten serial jest genialany! Bezwzglednie zajmuje pierwsze miejsce na liście najśmieszniejszych serialów lat 90-tych!

Jacobi

ejjjj ja też jestem fanką tego serialu, jest moim ulubionym, ze względu na chamskie żarty... ale zastanów się... dowcipy Lewisa o genitaliach nie są na poziomie (oczywiście nie mam nic przeciwko) i serial można nazwać głupawym, ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa. moze się źle wyraziłam... sorry to nie miało tak brzmieć

Nuriko

ok moze masz racje... serial jest glupawy, ale w moim stylu :)

Jacobi

niestety w moim również... a jestem dziewczyną... kiedyś mój ojciec uparł sie żeby ze mna obejrzeć jeden odcinek... jak usłyszał pewien komentarz Lewisa bez słowa przełączył kanał... a to jest najgorsza reakcja mojego ojca bo poprostu brak mu słów...

Nuriko

A ktore odcinki z jakiej serii teraz leca w tvn7, bo chyba to jest kolejna powtorka prawda?

wojtek

znowu powtórki ale teraz nie ma Kate i Wicka, wogóle jest inaczej. według mnie gorzej...