słyszeliscie o nowym reality show na tvn,nie pamietam tytulu ale paru gosci stara sie o wzgledy glownej bohaterki tegoz programu,modelki,ktora jak sie na koncu okazuje byla kiedys..... mezczyzna.juz durniejszego programu nie mogli wymyslec! nie ogladam reality showow,bo po co zajmowac czas taka chala.co sie jeszcze dowiedzialam to owi mezczyzni zalozyli sprawe w sadzie przeciwko producentowi itp bardzo dobrze ale po co sie wogole decydowali zeby w takim czyms wystapic.tak na marginesie niezle sie musieli rozczarowac dowiadujac sie cale prawdy o pieknej modelce:P

woska

Czy ty masz coś przeciwko Transseksualisach?! To są normalni ludzie, którzy po prostu korygują 'weadę ciała' (to , że sąinnej płci, niż się czują).

Maciek_Z

Dla mnie to wszystko są jakieś zboczenia , nie nawidze tego , nie żebym był jakiś nietolerancyjny , ale to jest przesada .
POZDRAWIAM

Maciek_Z

czy ja napisalam ze mam cos przeciwko transseksualista?!oj nie!!! a wrecz przeciwnie bo uwazam sie za osobe tolerancyjna.chodzilo mi tylko o sam temat tego reality i niezbyt mila niespodzianke na koncu.

woska

Ja uważam,że daliby sobie już siana z tymi reality-show.Popieram tylko takie,które jak dla mnie coś wnoszą czyli "Robinson".,lub tego typu.