A.J. Cook

Andrea Joy Cook

7,3
1 893 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby A.J. Cook

A.J. Cook GÓRĄ!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Ona jest wprost wspaniała im więcej filmów z nią oglądam tym bardziej ją uwielbiam!!!!!!!

Ja też!!!!!!!!! Nie oglądałam wszystkich filmów, w których grała, ale oglądnęłam wystarczająco dużo, aby uważać, że jest moją ulubioną aktorką!!!!!!!!!!! Jest świetna!!!!!!!! Szczególnie podobała mi się w filmach: "Rozpruwacz:List z piekła", "Oszukać przeznaczenie" i "Oszukać przeznaczenie 2"

Ema

No nie wiem jaką jesteś fanka A.J.Cook , bo dla twojej informacji ona nie grała w "oszukać przeznaczenie" tylko w "oszukać przeznaczenie 2 " . A tak w ogóle to uwielbiam A.J.Cook i oglądałm z nia "szkołe przetrwania " , "przekleństawa niewiności"i "oszukać przeznaczenie" . Ta dziewczyna jest bardzo fajna najbardziej lubie ja za role shellby ze "szkoły przetrwania" była tam naprawde fajna . Fanów "szkoły przetrwania" zapraszam do pisania mi meili na adres :Klaudusia.enagre@interia.pl . zapraszam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

shellby

Pomyliłam się. A nie wiem jaką ty jesteś fanką skoro po wypominaniu mi błędu sama napisałaś, że grała w filmie "oszukać przeznaczenie". Do tej pory oglądnęłam więcej filmów z nią niż pisałam wcześniej. Oglądałam "Szkołę Przetrwania", "Oszukać przeznaczenie 2", "Out Cold", "Rozpruwacz:Lista z piekła", "Przekleństwa niewinności", "Kręcone schody"(chociaż w tym filmie była tylko na początku) i widziałam jeden odcinek "Tru calling" gdzie ona grała, ściągnęłam go ale nie ma napisów niestety :(. No, to chyba tyle. Pozdro :)

Ema

Dal tych inteligentynych inaczej to pisząc 'oszukac przeznaczenie " miałam na myśli drugą część ! Napisałam tak w skrucie a ty napisałąś że piewsza część i druga cześć !!!!

shellby

widzialem ja w Szkole przetrwania, Oszukać przeznaczenie 2, Rozpruwacz: List z piekła i starczy by byla moja ulubiona aktorka...:):):)