W ciekawostkach jest napisane ze ona ma 1, 69 cm wzrostu. Czyli krasnoludki jednak istnieją?? Jak to jest? Na ekranie wydaje sie wyzsza ;)
Co ty bredzisz?! 169 cm to wcale nie jest mało.Wydaje mi się,że to nawet bardzo typowy wzrost,jeśli chodzi o kobiety.Poza tym,jak założy wysokie buty,to automatycznie przybędzie jej centymetrów.Zresztą gdyby ktoś zobaczył na ulicy kobietę o wzroście 169 cm, to na pewno nie pomyślałby,że idzie krasnoludek.Sądzę raczej,że specjalnie nie zastanawiałby się nad jej wzrostem.
Jesli na ekranie wydaje ci się wyższa,to nic dziwnego.Trudno jest na tej podstawie ustalić rzeczywisty wzrost aktora.Wszystko zależy od ustawienia kamery,perspektywy,przedstawienia innych osób razem z daną osobą występujących itp.Na ekranie z niskiego człowieka można zrobić nawet wielkoluda.
No nie zrozumiałes żartu ;) 169 cm i 1, 69 cm to roznica nie ? 169 CM to wrecz idealny wzrost ( dla mnie przynajmniej ) dla kobiety, ale 1, 69 cm to tak pi razy drzwi długość paznokcia :)
Fakt,nie zrozumiałem żartu,ale to dlatego,że ja właśnie w taki sposób zapisuję wzrost i przyzwyczaiłem się już do tego.I dla mnie 1,69 cm to jest to samo co 169 cm.Cóż,tak już mam.Niektóre nawyki trudno wykorzenić,co często rodzi nieporozumienia.
Pozdrawiam!!!!
hehe.. XD też tego nie zauważyłam - dopiero teraz zwróciłam uwagę ;) myślałam, że napisałeś 1,69m ! pozdrawiam