Jego rola w nedznikach byla bardzo pozytywna, przez co nie moge znalesc bledow w jego
grze aktorskiej :)
Świetnie odegrał powierzoną przez siebie postać. W dodatku jego głos zachwyca. Dużo lepiej zagrał od kolegi grającego Mariusa. Przy nim też nie znalazłam błędów. Typowy aktor do musicali. No i jego kariera teraz na pewno się rozkręci. Ponadto ulubieniec Hooper'a więc z niego będize doskonały aktor.
skąd wiesz, że jest ulubieńcem Toma Hooper'a bo ja o tym nie słyszałam i bardzo mnie tu zaciekawiłaś?
nie trudnoo było zagrać lepiej skoro kolega marius był jakąś totalną porażką. aczkolwiek mi też sie bardzo podobał
to prawda ja też błędów się nie dopatrzyłam i obok Eponine jest to moja ulubiona postać w tym musicalu ponadto dosyć dobrze pamiętam go z Plotkary
Ja również pamiętam go z plotkary i w brzyduli też grał epizod, już wtedy mi się spodobał mimo że nie śpiewał:D Pamiętam, że lubiłam Trippa i shipowałam go z Sereną, pamiętasz może, w których odcinkach i sezonach grał? bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć, a z chęcią bym sobie na nie zerknęła :))