Aaron Tveit

Aaron Kyle Tveit

7,8
1 320 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aaron Tveit

Jego rola w nedznikach byla bardzo pozytywna, przez co nie moge znalesc bledow w jego
grze aktorskiej :)

ravne

Świetnie odegrał powierzoną przez siebie postać. W dodatku jego głos zachwyca. Dużo lepiej zagrał od kolegi grającego Mariusa. Przy nim też nie znalazłam błędów. Typowy aktor do musicali. No i jego kariera teraz na pewno się rozkręci. Ponadto ulubieniec Hooper'a więc z niego będize doskonały aktor.

joan19

skąd wiesz, że jest ulubieńcem Toma Hooper'a bo ja o tym nie słyszałam i bardzo mnie tu zaciekawiłaś?

joan19

nie trudnoo było zagrać lepiej skoro kolega marius był jakąś totalną porażką. aczkolwiek mi też sie bardzo podobał

ravne

to prawda ja też błędów się nie dopatrzyłam i obok Eponine jest to moja ulubiona postać w tym musicalu ponadto dosyć dobrze pamiętam go z Plotkary

ussia4

Ja również pamiętam go z plotkary i w brzyduli też grał epizod, już wtedy mi się spodobał mimo że nie śpiewał:D Pamiętam, że lubiłam Trippa i shipowałam go z Sereną, pamiętasz może, w których odcinkach i sezonach grał? bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć, a z chęcią bym sobie na nie zerknęła :))

gwiazdka123_2

wejdź na wikipedie ale amerykańską i tam są dokładnie wypisane wszystkie odcinki