Mnóstwo zarzutów pada pod adresem Nergala i oczywiście każdy ma prawo do wyrażenia
własnego zdania..ja natomiast swojego nie zmienie i uważam, że Nergal jest naprawdę super facetem:)
Szkoda, że każdy widzi w nim obrazoburcę i piewcę satanizmu. Osoba niewierząca nie staje
się z automatu satanistą. A to, że "bawi" się symbolami kultu religijnego jest raczej
prowokacją i widzę, że udało się to Nergalowi..i o to chyba chodziło. Nergal jest dla mnie
jedną z najnormalniejszych osób w Polsce. I oczywiście jest przystojniaczkiem...tym infantylnym akcentem kończę swoją epistołę:)
A dla mnie on jest prostakiem i tandeciarzem. Ten koleś myśli że jak podrze biblię albo naubliża papieżowi czy jakiemuś innemu świętemu to jest fajny. Pewnie gdyby nie lansował z Dodą to 90% ludzi w Polsce nie wiedziało kim on jest. Dziwię się tylko kościołowi i ludziom wierzącym chce się wykłócać z tym pajacem po sądach zamiast wziąć i go olać. Mimo iż jestem katolikiem to przyznam się szczerze że mnie to co on nagrywa w tych swoich prostackich, populistycznych pioseneczkach nie rusza.
Masz całkowitą rację. Jak tak trzeźwo spojrzeć, to Darski zawdzięcza KK więcej niż komukolwiek innemu, bo gdyby powiedzieli: "Nergal to frajer i szkoda nawet na niego marnować nerwów", nasz "wielki obrońca wolności słowa" stałby się dla mediów bezużyteczny i tak zakończyłby swoją zawrotną "karierę" zanim w ogóle by ją na dobre rozpoczął.
Popieram. Jest jednym z niewielu naprawdę myślących ludzi. Realizuje to o czym myśli i mówi. Jest rzeczowy i konkretny.
Muzycznie rewelacja. Szacunek ode mnie. - @ Dzięki, że tworzysz. Dla mnie.
Jako aktor w Ambassadzie było dobrze. Film widziałem w kinie jestem zadowolony.
Adam "Nergal" Darski przez masy będzie nie zrozumiany. Krzykacze amatorzy-mądrale i tytułaki naukowe w większości nic mądrego nie potrafią wydukać. A ich wiedza jest niewielka. Na bzdury szkoda czasu odpowiadać.
Sam jesteś tą ciemną masą, która słucha tego pedała który nie posiada szacunku do rzeczy i ludzi. I nie obchodzi mnie jego muzyka i te populistyczne darcie mordy jak idiota. Żegnam trollu.
Ha! ;D
Mogę olać lub skłonić się raz nad takim nieborakiem jak ty.
Używasz słów których nie rozumiesz. Nie rozpoznajesz ludzi. Zobacz wytykasz zachowanie "nie posiada szacunku do rzeczy i ludzi" które sam prezentujesz w odpowiedzi. Opowiadasz o czymś czego nie znasz. Sprawdź co to jest Populizm. Masz marne pojęcie o Wokalistyce. Na końcu się podpisałeś. Troll właśnie pisze takie komentarze jak twój.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Troll_internetowy