Adam LambertII

Adam Mitchel Lambert

7,4
119 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Lambert

on jest słodki kocham go ale jest gejem heh... co to za życie.

WERaaa

Słodki to on jest, ale tylko na tym głównym zdjęciu. Malując sobie oczy kredką i paznokcie czarnym lakierem wygląda jak prawdziwa gejoza... ;/

ona116

a mi się on podoba właśnie temu, że jest taki przekręcony do granic możliwości i na swoich koncertach wygląda jak Wielki Ptak :) Jest sobą, ma wielki talent i charyzmę. Go Adaś!

ona116

Gejoza? wtf? Adam Lambert przede wszystkim ma boski głos i zaje****** piosenki. Moim zdaniem tylko TO powinno się liczyć....
A gdy się maluje badź nie i tak jest ideałem!
Pozdrawiam.
P.S Wkurzają mnie ludzie, którzy piszą coś w stylu "Och uwielbiam go, ale szkoda że jest gejem..." Ludzie,błagam - orientacja jest najmniej ważna, a właściwie wcale nie powinna być brana pod uwagę. Liczy się tylko talent artsyty!

WERaaa

zgadzam się z Kasiek_haz . Glambert jest booski , czy się maluje czy nie (chociaż ja wolę jak tak ) ; )

puma27ninja

ja też :-)

WERaaa

No i dobrze ze jest..to hetero wlasnie juz jest nudne i okropne..Sliczny w teledysku What.........

WERaaa

On nie dość że jest słodki i ma świetny głos co słychać w jego piosenkach to jeszcze wygląda niczego sobie ;]nie lubię jak faceci się malują ale jemu to pasuje